2777
2789
عنوان

چقدر آدما دورو و عوضی شدن

235 بازدید | 25 پست

رفته بودم آجیل بخرم تو بازار نمیشد راه رفت از شلوغی یه از مغازه ها قیمتاش مناسب تر بود گفتم ببینم چطوره اونم هی میگفت بفرمایید میل کنید بعد ببرید پسته هاش به ظاهر خوب بودن یکی خوردم تازه بود یکم گرفتم اومدم خونه از هر سه تاش دوتاش کهنه است به حدی که نمیشه خورد انقدر ناراحت شدم حالا شوهرم دلداری میداد عیب ندارد فردا از یه جای دیگه خوبشو میگیرم اینا رو از تو احیا جدا میکنیم ولی من دلم آروم نمیشه💔حلاله اون پولی که با دورویی و تقلب بدست میارن؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از این حروم تر نیست، عملا کلاه برداریه!

سلام، متاهل، مهندس، دانشجوی دکتری، روانشناس نیستم، در حد تجربه و مطالعه ام مثل یه دوست خوب مشاوره میدم. لطفا اگر احساس کردید میتونم کمکتون کنم، فقط برای مشورت و همفکری درخواست دوستی بدهید نه هیچ چیز دیگه ای. ممنون

پارسال بدون تست کردن خریدم همه تازه و خوشمزه بودن امسالم تست کردم انگار روی پسته ها رو تازه ریخته بو ...

من خودم هر موقع بدون شوهرم چیزی بخرم سرم کلاه می‌ره 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

یبارم این بلا سر من اومد... طرف تخمه های تازه رو گذاشته بود دم در مغازه... یکم خوردم دیدم تازه ان... گفتم دو کیلو بده... رفت از تو مغازه برام ریخت ی عالمه تخمه ی کهنه که قابل خوردن نبودن... انشالله خرج دوا دکترش کنه اون پول رو