2777
2789
عنوان

قیافه گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 4481 بازدید | 68 پست
درمورد حرکات فیزیکی چطور. حس میکنم یکم خشنم. تنده حرکاتم. اما نمیدونم چرا وقتی میخوام آروم کارامو بک ...

به شخصیت خودتونم بستگی داره. دلیلی نداره همه آروم و عشوه گر باشن. می تونی زن قدرتمند و جذابی باشی. ببینید شخصیتتون چه جوریه. تو همون زمینه قویش کنید.  

چقدرررر عالی توضیح دادی عزیزم. واقعا رعایت ادب باعث میشه دیگرانم روی نحوه برخوردشون با آدم تجدید نظر ...

من سعی میکنم از این به بعد کمتر صمیمی بشم .چند ثانیه قبل از حرف زدن فکر کن ببین گفتنش چه ارزشی داره ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به شخصیت خودتونم بستگی داره. دلیلی نداره همه آروم و عشوه گر باشن. می تونی زن قدرتمند و جذابی باشی. ب ...

البته رفتار خانمانه رو با تمرین می تونید جزو عاداتتون بکنید. اولش مصنوعیه ولی بعدش جزو رفتارتون میشه و رو روال می افته

منم همین طورم اما منو وارد بازیشون می کنن. و ازم نظر می خوان! شما اینجور وقتا چه جوری در میری؟

شايد از اول نظر دادي هميشه انتظار دارن ازت

اگه از اول رسمي ميشدي خيلي خجالت ميكشيدن

مثلا تو جمعشون ميشينم انقد ب رفتار و نشستنم اهميت ميدم مثلا مهمترينش قوز نكنم يا چارچنگولي نشينم،آروم و شمرده حرف بزنم،اينا باعث ميشه وقتي ميشينن كنارم،خودشونو جمع كنن و سعي كنن مثلا اونا هم اونجوري شن

مثلا يبار رفته بوديم مراسم طايفه شوهر،همه عروسا يهو يجا جمع شدن غيبت از مادرشوهرو...هرهر و كركر

حالا مادرشوهراشونم ميشنيدن!!!خواهرشوهرمم پيششون بود

خواهرشوهرم هي منو صدا كرد بياااا توام

خودمو زدم ب نشنيدن،بعدا ي لبخند مليح و تمام...😂

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍
آهان. من دنبال همینم. دقیقا چه نکاتی رو باید رعایت کرد. زیادی آروم نشه رفتارم از اونور بوم بیفتم. و ...

کم کم تو خونه تمرین کن اروم اروم صحبت کن بعد عادت میشه ادمایی اروم حرف میزنن کم حرف هم هستن معمولا

به شخصیت خودتونم بستگی داره. دلیلی نداره همه آروم و عشوه گر باشن. می تونی زن قدرتمند و جذابی باشی. ب ...

من معلم زبانم. پرستیژ اجتماعی بالایی دارم. ولی خانواده همسرم تحصیلکرده نیستن. شاغل نیستن. خوب من از لحاظ ظاهری هم بهترم ازشون و ضمنا تیپم هم ازشون بهتره. ولی در کل خیلی صمیمی و خاکی برخورد میکنم. تا جایی که اجازه اظهار نظر درمورد لباس و رنگ مو و ... به خودشون میدن. 

خوب میخوام روی خودم بیشتر کار کنم که این موارد منتفی بشه

چقدرررر عالی توضیح دادی عزیزم. واقعا رعایت ادب باعث میشه دیگرانم روی نحوه برخوردشون با آدم تجدید نظر ...

عزیزم لطف داری شما ، خب من خیلی به این موضوعی که تاپیک شما هست حساسم و برام پیش اومده برای همین توضیحاتم برات جالب بود ، مثلا اینکه میگم بیشتر شنونده باشی به خاطر اینه که ناخواسته کمتر غیبت میکنی کمتر دل میشکنی کمتر مجبور میشی دروغ بگی برای همینم مورد احترام قرار میگیری اگه پیش مادرشوهرت حرف جاریت بشه بشینی ور دلش ساعتها بدگویی کنی و دل به حرفاش بدی قطعا همون مادرشوهرت هم برات احترام خاصی قائل نمیشه شاید در ظاهر باهات بگه بخنده حتی صمیمی تر هم بشه اما پیش بچه هاش یا دیگران میشینه پشت سرت حرف میزنه و نظر همه نسبت بهت تغییر میکنه و دیگه احترام نمیذارن بقیه ی اطرافیان هم همینن یکی از نشونه های باشخصیت رفتار کردن اینه که به هیچ عنوان حرف کسی رو پیش دیگران نزنی البته من مادرشوهرو مثال زدم  عزیزم فقط بدون کم حرفی ضرر نداره هیچ خیلی هم خوبه

من معلم زبانم. پرستیژ اجتماعی بالایی دارم. ولی خانواده همسرم تحصیلکرده نیستن. شاغل نیستن. خوب من از ...

منم این مشکلو دارم. شاید یه خرده سرسنگینتر بودن بهتر باشه. منم خیلی مودبانه و با لبخند باهاشون برخورد می کنم. اینجور وقتا نظر میدن و تیکه بارونم می کنم. اما وقتی یه خرده عادیم و سردتر رفتار می کنم، اونام خودشونو جمع می کنن

منم هم همکارام  هم دوستام   هم حتی  نامزدم میگن  ی حریمی  داری  که در اوج مهربونی  و صمیمیت  اجازه نمیدی  بیشتر  از ی حدی  بهت نزدیک شد... انگار  که  ارزش های  فکری ات تو رفتارت هم ملموس و حس کردنیه..

خوب باید بگم  من تمام سعی امو کردم دایم  خودمو  نقد  کنم بارها شده  فکر کردم  فلان  جا جمله  اضافی به کار بردی...یا فلان جا نباید  این و میگفتی  و باید سکوت میکردی...کلا  پیشنهاد  من اینه هر شب ده دقیقه  عملکرد  خودتونو  چه از نظر  ظاهری  چه از نظر رفتاری  در روز  آنالیز کن و نقاط  قوت  و ضعف  ات  و پیدا کن...مثلا من متوجه  شدم فن بیان خوبی دارم  اما  باید تن صدامو کنترل کنم...

موفق باشی دوست عزیز

به زندگیم خوش اومدی....
به شخصیت طرفم بستگی داره و اون آدمای دیگه ای که تو جمع هستن. شاید با اونا حرفت نیاد. اون قسمتی هم که ...

کاملا موافقم با شما در اصل میشه گفت کم حرفی ناشی از نادانی نباشه قطعا به شخصیت آدما بستگی داره 

عزیزم لطف داری شما ، خب من خیلی به این موضوعی که تاپیک شما هست حساسم و برام پیش اومده برای همین توضی ...

گل گفتی جانم.

دوست دارم همه نظراتتو بدونم. عالی بود و کاملا درست