2777
2789
عنوان

قیافه گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 4481 بازدید | 68 پست
نمیدونم . میشه در عین این آرامش و متانت شیطون و بانشاط بود؟! آخه شوهرم مبگه زن باید تلفیق این دو مور ...

کم حرفی با نشاط و شادابی مغایرتی نداره اینکه شما بیشتر شنونده باشی با یه لبخند ملیح هم جذاب تری هم اخمو و گرفته نیستی ، در کل باید شنونده ی خوب و با حوصله ای باشی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای دقیقا چیکار می کنی؟ من ناخودآگاه روی هر بی سر و پایی رو به روی خودم باز می کنم

خيليييي خيليييي با آرامش رفتار ميكنم،درونم اونجوري نيستا

ولي رفتارم فوق العاده آرومم،هميشه سر اين بهم ميگن مغروري😂

تو طايفه شوهر با همه در حد سلام،اكثرا همه ديدن كه عروساي فاميل ميشينن همه يجا هرهر كركر ميكنن و غيبت،ولي من سعي ميكنم چيزي نگم و فقط ي لبخند بي تفاوتي بزنم

با مادرشوهرم خيلي رسمي و معمولي برخورد ميكنم هرچي دردل كنه فقط يه جواب بله ميگم

و...

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍
نمیدونم . میشه در عین این آرامش و متانت شیطون و بانشاط بود؟! آخه شوهرم مبگه زن باید تلفیق این دو مور ...

بانشاط ک همیشه باشی ولی شیطنت خیلی فرق میکنه باید ب جا استفاده کنی، مثلا پیش شوهرت شیطنت داشته باش و تو جمع دوستای صمیمیت و تو عروسی مروسیا، جذاب ترت میکنه استفاده ب جا ازهردوش

منم اینجوری ام😄 خیلیا بهم گفتن اول فکرمیکردیم خودتو میگیری حالا ک دوست شدیم میبینیم اینطوری نیستی. ...

درمورد حرکات فیزیکی چطور. حس میکنم یکم خشنم. تنده حرکاتم. اما نمیدونم چرا وقتی میخوام آروم کارامو بکنم حس میکنم تابلوئه. یجور مکانیکی و غیر عادیه؟!

توضیح بدین

ببين من تو خونه ي وقتايي خيلي شيطون و شلوغ بچه ميشم

بيشتر وقتا هم سنگين برخورد ميكنم

بايد جلوي شوهرت همه رفتاراتو متفاوت جلوه بدي و بتونه همشو ببينه

طوري كه خجالت بكشه

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍
تایپیک خوبیه .منم تا حالا کسی بهم بی احترامی نکرده با همه خوبم به قولا دخالت بیجا نمیکنم ولی یه خورد ...

آفرین. الان حرف منو زدی. سعی میکنم صمیمی باشم و این برای همه مفید نیست . بعضیا بی جنبه هستن و سوالا و اظهار نظرات بیمورد میکنن

همشو بگو گلم

مثلا رعایت ادب به نظرم اصل و اساس شیک رفتار کردنه ، حتی با آدمای بی ادب هم شما با ادب و نزاکت رفتار کنی یعنی به خودت احترام میذاری و باعث میشی دیگران هم نتونن جز با احترام باهات رفتار کنن ، نگاه مهربانانه نسبت به دیگران همراه با یه لبخند جذاب البته نباید تو لبخند زدن زیاده روی کنی وگرنه مصنوعی به نظر میاد ، با تایید و توجه به حرف دیگران گوش کردن اما کم نظر دادن خیلی خوبه 

کلا کم حرف زدن از نظر بعضیا قیافه گرفتن محسوب میشه ولی به نظر من کم حرفی خیلی بهتره و خیلیا درک میکن ...

به شخصیت طرفم بستگی داره و اون آدمای دیگه ای که تو جمع هستن. شاید با اونا حرفت نیاد. اون قسمتی هم که گفتین کم حرفی باعث میشه همه به حرفت توجه کنن، وقتیه که شما حرف حساب بزنی و با اعتماد به نفس. اگه از روی خجالتی بودن، باشه بدتر بی ارزشت می کنه 

درمورد حرکات فیزیکی چطور. حس میکنم یکم خشنم. تنده حرکاتم. اما نمیدونم چرا وقتی میخوام آروم کارامو بک ...

عادت نداری، تمرین کن. همیشه ریلکس باش و هول نکن. ی مدت تمرین کن راه رفتنت آروم باشه سرتوبالابگیر وشونه هاتو بده عقب و قدماتو صاف بزار. رفتارت همیشه خانومانه و باارامش باشه باور کن عادت میکنی. من معلم مدرسم راه رفتن و هول نشدن و بهم یاد داد. من استرسی و خجالتی بودم خیلی تمرین کردم. اعتماد ب نفستو بالاببر

مثلا رعایت ادب به نظرم اصل و اساس شیک رفتار کردنه ، حتی با آدمای بی ادب هم شما با ادب و نزاکت رفتار ...

چقدرررر عالی توضیح دادی عزیزم. واقعا رعایت ادب باعث میشه دیگرانم روی نحوه برخوردشون با آدم تجدید نظر کنن.

بازم بگو که معلم خیلی خوبی هستی

برای رفتار و حرکات ظاهری چه پیشنهادی داری گلم؟

خيليييي خيليييي با آرامش رفتار ميكنم،درونم اونجوري نيستا ولي رفتارم فوق العاده آرومم،هميشه سر اين ب ...

منم همین طورم اما منو وارد بازیشون می کنن. و ازم نظر می خوان! شما اینجور وقتا چه جوری در میری؟

عادت نداری، تمرین کن. همیشه ریلکس باش و هول نکن. ی مدت تمرین کن راه رفتنت آروم باشه سرتوبالابگیر وشو ...

آهان. من دنبال همینم.

دقیقا چه نکاتی رو باید رعایت کرد. زیادی آروم نشه رفتارم از اونور بوم بیفتم. ولی در کل آرامش بنظرم قشنگتره. یکمم سریع صحبت میکنم. باید روی اینم بیشتر کار کنم