2777
2789
عنوان

قیافه گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 4481 بازدید | 68 پست
عالیه میتونم ازت بخوام توضیحاتتو بست بدی عزیزم

بله  گاهی  به لبخند خودم  خیره  میشم تو آینه  متوجه میشم  جاهایی  که هیجانی  حرف میزنم  صورتم  اون فرم  متین  و خویش  و از دست میده..اینه  که  تمرین  کردم  هیجان  توضیحاتمو کنترل کنم...

سعی کردم  نقاط  قوتمو تقویت  کنم..مثلا  برای فن بیان  سعی کردم  بیشتر و بیشتر روزنامه  و مقاله  بخونم...

کلا عزیزم تجربه من تفکر کردنه  اونم اول از همه رو خودمون...چون من شخصا  اعتقادم  اینه  آدما  از خودشناسی به خداشناسی میرسن 

به زندگیم خوش اومدی....
آفرین  البته که من یکم  قوز میکنم😡 اینو یادم میره همش

من انقد شونمو دادم عقب صاف وايسم الان مدل كمرم كاملا تو رفته شده يجوري

مثل مدل ها عقب مونده شدم😂😂😂

شوهرم حسودي ميكنه اون شكم داره

منم ميخام حرصش بدم ميگم ميرم مدل شم با اين اندامم

ديوونه ميشه 

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آهان. من دنبال همینم. دقیقا چه نکاتی رو باید رعایت کرد. زیادی آروم نشه رفتارم از اونور بوم بیفتم. و ...

صحبت کردن و راه رفتن با متانت باشه کافیه. راه می افتی. شمرده صحبت کنی و خرامان راه بری

فک نمیکنم از اونور بوم بیفتی..

من یه آدمی هستم ک تو ی هر جمعی نباشم یادم میکنن و میگن کاشکی فلانی هم بود

حتی تو جمع های صمیمی گرفته تا رسمی بهم زنگ میزنن و میگن انکار اینجایی

آدم بسیار پر شور و نشاط ی هستم

اهل غیبت نیستم ولی تو جمع منم ک سر حرف های مختلف و باز میکنم

و آدم بسیار شادی ام

لبخند همیشه رو لب مه حتی تو تایمی ک ناراحت شدیم ولی جزیی از صورتم شده این همیشه خندیدن چ کنم😂😂😂

با دور ترین آدم غریبه ای هم ک نمی‌شناسم میتونم ساعت ها حرف بزنم باور کنین😂😂😂😂

شوهرم بسیار بسیار بسیار بسیار بسیار بسیار بسیار آدم کم حرف و متاسفانه بی اعتماد ب نفسی بود ولی الان کلا از زمانی ک باهم ازدواج کردیم بعد چند ماه ی آدم دیگه شد ک همه میگفتن سپهر چ عوض شده 😍

احترام خاصی بقیه بهم میذارن 

و تو هر جمعی بشینم میان و دورم جمع میشن

من اگه ببینم طرف مقابل م روسری لباس جواهر زیبایی داره حتما ب سلیقه ش تبریک میگم و اینو بی کلاسی نمی‌دونم و حتی شده ب کررات ک ب افراد مختلف گفتم چقدر شما زیباییتعریف بیخود و تملق نمی‌کنم ولی جایی ک لازم باشه حتما میگم

و بقول بقیه فکر نمیکنم اگه نگم کلاس گذاشتنه

بشقاب برنجمو نصفه نمی‌خورم ک باکلاس باشم ب اندازه میکشم و همه شو میخورم😂😂😂

بنظرم اینجوری زندگی کردم هم برای خودم و همسرم و بقیه آدمای دورم لذت بخش تره و هم منبعی از انرژی ام🤣🤣🤣🤣

من اینکه برم تو یک جمع و حرف نزن مگه اینکه کسی سر صحبت و باهم باز کنه اونوقت کرشمه بیام و فقط بله و خیر بگم و حتی نمیتونم تحمل کنم و واقعا این رفتار و باکلاسی نمی‌دونم

اینجور افراد فقط خودشون فک میکنن باکلاسن

دوستان ناراحت نشین و اشتباه برداشت نکنین آره توی یک جمعی باید متناسب با جمع برخورد کرد ولی همیشه قیافه مغرور و ساکت داشتن فقط اطرافیان رو معذب می‌کنه و تو دلشون میگن این زودتر بره از این جمع ک ما راحت باشیم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

چه تاپیک خوبی،من این رو زدم تو علاقه مندی هام ،امیدوارم بازم ادامه داشته باشه ،دوستان من نمیخام از نکات مثبت اخلاقم بگم ،فقط نکته منفی این که من با اینکه سعی میکنم احترام همه رو نگه دارم ولی متاسفانه اکه کسی بخاد من رو وارد بحث کنه موفق میشه ،یعنی من احترام میدارم ولی اگه کسی بم بی احترامی کنه بعضی وقتا نه همیشه باش بحث میکنم البته اگه طرف مقابل بی ادبی کنه من از چارچوب ادب خارج نمیشم ولی به نظر خودم بحث با هر ادمی کلا اشتباهه ،میدونم ولی تکرارمیکنم ،شما چه پیشنهادی دارین ؟اینم بگم ارشد دارم شغل تقریبا باکلاسی دارم ،نمیتونم بگم دقیقا چیه چون نمیخام شناسایی بشم  ،ظاهر مناسب ،ولی با یه سری ایرادات از نظر خودم که بزرگترینش همینه 

من یه آدمی هستم ک تو ی هر جمعی نباشم یادم میکنن و میگن کاشکی فلانی هم بود حتی تو جمع های صمیمی گرفت ...

اینم بگم ک اهل مطالعه بودن و دایره لغات بالا داشتن بسیار مهمه دوستان

آدمی ک مطالعه نکنه واقعا تو جمع نمیتونه خوب و متین حرفشم بزنه

چه تاپیک خوبی،من این رو زدم تو علاقه مندی هام ،امیدوارم بازم ادامه داشته باشه ،دوستان من نمیخام از ن ...

شما آدم بسیار متشخص ی هستین احسنت 

من آدم میشناسم اینقدررررررر کم حرف بود همه میگفتن از دیوارصدا دربیاد از این درنمی‌آید

جالبه یکسری ک من نتونستم جواب تماسشو ب موقع بدم اسمسی بهم زد سراسر فحش

ومن تا مدتها هنگ بودم

وقتی منو میدید جواب سلاممم نمی‌داد

ولی خب من گفتن انگار اون پیامو ندیدم بعداز چند ماه خودش فهمید و اومد عذرخواهی

من معلم زبانم. پرستیژ اجتماعی بالایی دارم. ولی خانواده همسرم تحصیلکرده نیستن. شاغل نیستن. خوب من از ...

اینکه میگی در مورد همه چیزای خصوصیت اظهارنظر میکنن مشکل من و خانواده ی شوهرم بود اوایل مثلا هرکسی یه تیپ و می پسنده اجباری نیست به دلخواه دیگران لباس بپوشیم من عاشق رنگ های تیره و خنثی هستم تو لباس و عادت به ست کردن دارم بیشتر از دو تا رنگ از سرتا پا بدم میاد معمولا یه رنگ تیره رو با روشنی که بهش بخوره ترکیب میکنم مثلا مانتو کرم با شال و شلوار قهوه ای ، کیف و کفشم هم حتما باید همرنگ باشن یا عاشق رنگ طوسی ام تیره و روشنش و دوست دارم از پولک و دکمه و زیپ و چیزای اضافی رو لباس بدم میاد منظورم این نیست که بده یا خوب من دوست ندارم معمولا تیپم هم اسپرته ولی بستگی به نوع مهمونی رسمی و ... هم میپوشم اما خانواده ی شوهرم همه شون پولکی و برق برقی دوست دارن منم نظر نمیدم بگم مانتوت زشته چون اون این جوری دوست داره خیلی های دیگه ام دوست دارن اما اونا همش به من میگفتن چرا تیره میپوشی؟ چرا ساده میپوشی؟ شالت چرا مشکی بود سفید بپوش من در کمال احترام میگفتم هرکسی یه جوره مامان من این جوری خوشم میاد اصلا شال رنگ روشن مثل سفید و صورتی روشن و زرد دوست ندارم اونام چندبار تولدم و مناسبتای دیگه برام لباس و شال روشن خریدن من واقعا دوست نداشتم نپوشیدم یه بار برام یه سارافون طوسی روشن خرید مادرشوهرم دقیقا سلیقه ی خودم منم چندبار پوشیدمش که بگم سلیقه ام اینه و تغییرش نمیدم بدون اینکه مستقیما بی احترامی کرده باشم از اون به بعد دیگه نظر نمیدن چون میدونن هرچی بگن من در کمال آرامش کار خودمو انجام میدم و درگیر حرف و حدیثاشون نیستم  وای چه طولانی شد