2777
2789
عنوان

قیافه گرفتن

4472 بازدید | 68 پست

دوستان سلام

دیدین بعضیا چقدرررررر رفتارهاشون آرومه و با اینکه قیافه گرفتنشون خیلی زیر پوستیه و دل کسی رو نمیشکنن ولی یه حریمی دورشون هست که انگار ناخودآگاه باعث میشه دیگران بهشون احترام مضاعف بذارن؟ 

کلاس خودشون رو حفظ میکنن و زیاد قاطی جمع نمیشن ولی همچنان هم محبوبن؟

چه کارها و رفتارهایی میتونه آدم رو توی این موقعیت قرار بده؟ 

پیشاپیش از پاسخگویی تک تکتون سپاسگزارم

سیاست

طرف میدونه ، کجا باید سکوت کنه

کجا باید صحبت کنه

وارد هر بحثی نشدن

و شنونده بودن و گوش دادن 

تا وقتی کسی ازشون نظری نخواسته، صحبتی نمیکنن

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از قيافه گرفتن كوچيك حتى زير پوستى بدم مى آيد🤓چه معنى ميدهد😡با تشكر👩‍🏫

من موندم چراااا مردا وقتى ميخوان با همسرشون حرف بزنن،صداشون شبيه گُرازه🐗!ولى همون آقايون وقتى باهمكار خانومشون حرف ميزنند،صداشون شبيه خسرو شكيباييه؟🤔

بله. فکنم یکیش اینه که سعی میکنن بیشتر شنونده باشن تا گوینده.

لبخندهای ملیح

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩

منم این ریختیم ولی قصدم قیافه گرفتن نیست حتی زیرپوستیش با اینکه تو جمع کم حرفم ولی بازم همه دوسم دارن ولی خودم این کم حرف بودنم رو دوس ندارم

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

ببین عزیزم من خودم خیلی مورد احترامم دلیلشم اینه که سعی میکنم تو هرکاری دخالت نکنم و بیخودی نظر ندم زیادم بحث نمیکنم ☺☺☺☺

زندگی من خلاصه شده تو 1کلمه:حسرت 😦😦😦

من خودم سعی میکنم همینجور باشم 

مثلا تا زمانی ک کسی باهام حرف نزنه نمیتونم سر صحبتو باهاش باز کنم و حرف بزنم. احساس میکنم همین باعث شده بعضیا ی احترام خاصی قائل بشن .

و اینکه برا هر چیزی نظر ندیم . بعضی وقتا نظرمون رو پیش خودمون نگهداریم . 

با تشكر از همه ى شما دوستان🤗😏😋

من موندم چراااا مردا وقتى ميخوان با همسرشون حرف بزنن،صداشون شبيه گُرازه🐗!ولى همون آقايون وقتى باهمكار خانومشون حرف ميزنند،صداشون شبيه خسرو شكيباييه؟🤔