2777
2789
من نظرم عوض نمیشع😄

مهم نیس. 

حرف خدا رو انکار میکنی...😏

برو خوش باش

عزت زیاد.

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای بابایزرگم یه چیزایی میگفت ازجن و این چیزاها اوناتودهات بودن تادلت بخوادخاطراتشونوبرامون تعریف م ...

تعریف کن من خیلی دوست دارم 😅😂

گاهی خداوند فرشته هاش رو میفرسته برا بنده هاش فرشته منم دخترمه
وای بابایزرگم یه چیزایی میگفت ازجن و این چیزاها اوناتودهات بودن تادلت بخوادخاطراتشونوبرامون تعریف م ...

بگووووو

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩
میدونم توقران درموردش هست ولی نظرمن اینه که وجود نداره و نظرشماهم محترمه

ولی حوصله داشتی یه تحقیقی بکن در موردش نمیشه بگیم پیامبری وجود نداشته یا جنی نیست چون نظر ما اینه که نیست و وجود نداره

رفته بودیم مسافرت با فامیلا شمال

رفتیم ویلای فامیلامون.

ما جوونا توی یه ویلا.

بزرگترا توی ویلا ی کناری ک ۲۰ متری حداقل فاصله داشتن باهامون.

این دختر پسرای روانی شروع کردن ب احضار کردن.

این تخته هه اسمش چیه.با اون احضار کردن

یکی پرسید از چ نوعی هستی. چرخید روی کلمات.خوندیم ک نوشته از نوع خبیث. یکی دوباره پرسید الان چی میشه.اونم روکلمات چرخوند فعمیدیم گفت غش.

همون لحظه دونفر غش کردن.

یکی از بچه ها دویید رف تو حموم نشست.

یهو دیدیم سنگ پرت میشه محکم میخوره ب شیشه های ویلا اما کسی نیس بیرون.دیدیم از تو حموم شامپو و وسایلای حموم پرت میشه تو حموم.اونی هم ک تو حمومه غش کرده بود پرت شده بود بیرون.

خیلی بد بود.

هممون تا یکی دو هفته مریض بودیم. من خودمو خداروشکر قاطی نکرده بودم

بگووووو

ازعروسیاشون که دعوت میکردن و کل پولاشون پوست پیازمیشده توجیبشونو

سرباغ زیردرخت گردوپاشده دیده یه هیکلی یه سنگ برداشته بکوبه توسرش بسم الله گفته نیست شده

تادلت بخوادتوراه زمین تاخونه شبهاچقدردیده هم صحبت شده 

یکی ازهم دهاتیاشون یدونه سنجاق زده بوده به بدن جن تاآخرعمرش غلامش بوده

اوه زیاده خودش خدابیامرزقشنگ تعریف میکرد

هردلی یه نفسی داره میشه برای زندگیم صلوات بفرستی😍

سوره ناس،سوره جن،سوره بقره.

اینارو دیگه خیلی خیلی تابلو اعلام کرده که جن وجود داره.

وا یعنی با جن دوس شده بوده؟چه شکلی بود؟

من زیاد یادم نیس چون رو برو ک حرف میزدیم دقت نداشتم فکر میکردم دوست حاج خانومه دگ.

ولی خیییییلی قد بلند و کشیده پوست سبزه چشای بی نهایت مشکی .منی ک ۱۷۰ قدمه حدودن تا شونش بودم.

حیرت زده شدم گفتم به خانوم چ قدی داره ماشاالله. بعدش ب تب دچار شدم دگ.

الانم دستو پام یخ کرده 

ازعروسیاشون که دعوت میکردن و کل پولاشون پوست پیازمیشده توجیبشونو سرباغ زیردرخت گردوپاشده دیده یه هی ...

وای چه وحشتناک😨😨😨😨😨😨😭😭😭😭😭😭

وا یعنی با جن دوس شده بوده؟چه شکلی بود؟

منم مادر بابام با اجنه دوست بوده هم به ضررش بود هم به نفعش خلاصه هستن کسایی که با اجنه دوستن 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
وای چه وحشتناک😨😨😨😨😨😨😭😭😭😭😭😭

والابرای ماترسناک بود خودشون همچین ریلکس توضیح میدادنابامامان بزرگ خدابیامرزم😥

ولی حرفشونم همین بودبابابزرگم ترسوبوده بلاهم سرش زیادمیاووردن ولی مادربزرگم ماشالاتکوتنهاتواون شباخودش میرفته سرزمین هیچ کدومشون نتونستن اذیتشون کنن ازبس نترس بودن

هردلی یه نفسی داره میشه برای زندگیم صلوات بفرستی😍
ازعروسیاشون که دعوت میکردن و کل پولاشون پوست پیازمیشده توجیبشونو سرباغ زیردرخت گردوپاشده دیده یه هی ...

خدا رحمت اش کنه ---منم خونه بابام دهاته و زمین دارن همیشه میدیده و باهاشون صحبت میگرده --یادمه خواهرم میگفت جام جهانی ۹۸ بود تو حیاط نشسته بودن پای تلوزیون که یکی از تو اتاق کپ خواهر کوچیکم امد رفت پشت ماشین یه ربع منتظر میمونه میبینه نیومده میره تو اتاق میبینه خواهرم خوابه .

بابام میگه یکی از دوستاش .با جن درارتباط بوده بعد هر پنجشنبه براشون سفره بزرگ پهن میگرده می امدن میخوردن ریخت پاش میگردن میرفتن دوستش میگفت اگه پولی تو خونه داشته باشم هرچه ازش خرج کنم انگار هیچ خرج نکردم