2777
2789
عنوان

بنظرتون سردردهام از روزه گرفتنمه

122 بازدید | 24 پست

پنج روز میشه مخصوصا شب ها دایم پیشانی و چشمام درد می‌کنه ممکنه از کم نوشیدن آب و روز گرفتن باشه جلوی سرم همش درد می‌کنه بنظرتون چکار کنم دلمم نمیاد روزه نگیرم اوایل خوب بودم الان پنج شب سردرد گرفتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خواهر جان همین الان دارم از سردرد میمیرم دقیقا مثل شما پیشونی و چشمام درد میگیره

با اینکه من اصلا سر درد نمیشم

به خواهرم گفتم به نظرت از روزه ست؟ میگه آره از کم آبی بدنته

لطفاً برای من دعا کنید 😍

آب زیاد بخور

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

از کم ابی بدنه

نمیدونم والا شوهرمو میگه ممکنه از کم آبی باشه مامانمم میگه چشمامم چون خیلی درد می‌کنه خشکی گرفته من قبلا هم خشکی چشم داشتم بار خوب شده بود الان باز درد میکنه

نمیدونم والا شوهرمو میگه ممکنه از کم آبی باشه مامانمم میگه چشمامم چون خیلی درد می‌کنه خشکی گرفته من ...

عزیزم کم ابی بدن عامل سردرده.فکر‌کنم خشکی چشم هم‌واسه همون باشه

مامان منم همینطوری شده بود پزشک گفته بود از کمبود ویتامین و اب هستو پیشنهاد کردن روزه نگیرنمیتونی سح ...

عزیزم غذاهای مقوی میخورم هر شب گوشت و و سبزیجات و همه وی میخورم من ۲۹ سالمه قبلا اینجوری نبودم الآنم چند شبه خیلی اذیتم 

کم آبی رو تو زمان افطار تا سحر جبران کناین روزا کوتاهترین زمان روزه داریه و هوا خنک

اره برا همین میگم حیفه روزه نگیرم روزها کوتاه هستند وهوام خوبه سر کارم که نمیرم تعطیل هستیم