الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
پیاز داغ کن با سیر )سیر رو رنده کن اگه میخوایی سیرش زیاد باشه ۵ تا ۶ تا رنده کن سرخ که شد سبزی ماهی رو بریز توش (گشنیز وشنبلیله ..شنبلیه کمتر گشنیز باشه که تلخ نشه)ماهی رو جدا سرخ کن بدون ارد بزار تو سبزی ها بعد یه لیوان اب غوره یا تمرهندی بریز داخلش بزار جا بیفته
پياز با سير تفت بده سبزي ماهي رو هم جدا تفت بده خوب كه تفت خورد با هم مخلوطش كن ماهي رو يكم ابپز كن بعد سرخ كن به سبزي تفت خورده اضافه كن ادويه نمك فلفل و اينا رو اضافه كن اب به اندازه و تمرهندي رو اضافه كن
مچبوس ماهی منظورتونه؟ اگر بلدین میشه کامل دستورش رو برام بزارین نوع ماهی رو هم بگین که باید استفاده ...
مچبوس رو با گوشت و ماهی و مرغ میتونید درست کنید. اما خوشمزه ترینش مچبوس گوشت و مرغ هست. برای مچبوس گوشت ابتدا گوشت گردن و میذارید خوب بپزه با ادویه جات .. بعد یک پیازداغ میگیرید برنجتون رو میریزید توی پیاز داغ یکم که هم زدید آب گوشت رو اضافه میکنید. و هل هم میریزد و برنج رو دم میکنید. بعد پیاز داغ میگیرید لپه از قبل پخته شده و کشمش رو سرخ میکنید میذارید کنار به این میگن حشو... گوشت رو که پختید یا با همون استخون های گردن میذارید لای برنج. یا ریش ریش میکنید. دست آخر که غذار رو کشیدید حشو رو روی برنج میریزید.
مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
مچبوس رو با گوشت و ماهی و مرغ میتونید درست کنید. اما خوشمزه ترینش مچبوس گوشت و مرغ هست. برای مچبوس گ ...
حشو رو جوری دیگه ای به من یاد دادن قلیه میگو یا ماهی رو که درست میکنیم گفتن بزار ابش بره بزارش لای برنج بهش میگن حشو--واسه مچبوس هم گفتن ماهی رو سرخ میکنی بعدبا سبزی وسیر تفت میدی میزاری لا برنج بهش میگن مچبوس یا مدفونه --یعنی اشتباه گفتن 😨