2777
2789
حشو رو جوری دیگه ای به من یاد دادن قلیه میگو یا ماهی رو که درست میکنیم گفتن بزار ابش بره بزارش لای ب ...

حشو عربا لپه پخته شده کشمش و پیاز داغ هست. ما فامیل عرب کویتی داریم اینجوری درست میکنن. عربای ایران رو واقعا نمیدونم

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
حشو عربا لپه پخته شده کشمش و پیاز داغ هست. ما فامیل عرب کویتی داریم اینجوری درست میکنن. عربای ایران ...

اونی که به من یاد داد عرب ابادان بود فامیل هم زیاد کویت امارات این اطراف ها داره

گاهی خداوند فرشته هاش رو میفرسته برا بنده هاش فرشته منم دخترمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون اون نوعی که با مرغ و ماهی هم هستن رو میگید

ماهی رو خودم درست نکردم ولی مرغ هم دقیقا به همین شیوه که با ادویه جات و هل و میخک میپزید. برنج رو توی آب مرغ دم میکنید. مرغ رو هم سرخ میکنید میذارید لای برنج. ترجیحا رون مرغ نکته اصلیش ادویه جات هست که حتما باید هل و میخک فراوون باشه و دم کردن برنج توی آب گوشت یا مرغ

اونی که به من یاد داد عرب ابادان بود فامیل هم زیاد کویت امارات این اطراف ها داره

نه عزیزم اونم درسته. مواد مثل قلیه رو ما معمولا میذاریم وسط ماهی شکمش رو میدوزیم میذاریم داخل فر.. الان توی نت دیدم ظاهرا به اونم میگن حشو ماهی

نه عزیزم اونم درسته. مواد مثل قلیه رو ما معمولا میذاریم وسط ماهی شکمش رو میدوزیم میذاریم داخل فر.. ا ...

من زنگ زدم پرسیدم 😆گفتن بهم که مخلوط سبزی سیر تمرهندی رو  سرخ میگنیم بعد میذارم تو شکم ماهی -ماهی رو  روی زغال کباب  میکنیم میشه حشو 

گاهی خداوند فرشته هاش رو میفرسته برا بنده هاش فرشته منم دخترمه
من زنگ زدم پرسیدم 😆گفتن بهم که مخلوط سبزی سیر تمرهندی رو  سرخ میگنیم بعد میذارم تو شکم ماهی -م ...

هاهاها طرز پخت ها یکم متفاوته ولی اصل داستان همونه