2777
2789

من چیدم

قبل از ۲۷ام

اصلا هفت سین نداشته باشم، انگار عیدو نمیفهمم

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم نمیچینم نه لباس خریدیم نه هفت سین نه شیرینی و فلان دلم نمیاد وقتی امام زمانم عذادار من پی خوشی ب ...

ماهم اون۳روزروعزاداریم ولی هفت سین نماد نوروزه ربطی به خوشی نداره تازه ازچهارم به بعدهم عیدودیدوبازدید داریم

بسلامتیو خوشی خانومی

عزیز دلمی

انشالله سال خوبی داشته باشی♥️

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
من میچینم حتی اگه مهمون خونمون نیاد حتی اگه میوه وشیرینی واجیلم نداشته باشیم نگاش میکنم حالم خوب میش ...

آخه چجوری میشه به منم بگی اگه تو سفره هفت سین میوه و شیرینی و آجیل نباشه چی میزاری اصلا هفت سین رو چجوری میچینی تو‌چی میزاری من یکم نابلدم تا حالا نچیدم😁