2777
2789
من هیچ وقت هفت سین نچیندم به نظرم کار بی مفهومیه

ایرانی نیستین؟

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
منم نمیچینم نه لباس خریدیم نه هفت سین نه شیرینی و فلان دلم نمیاد وقتی امام زمانم عذادار من پی خوشی ب ...

من فدای امام زمان بشم🥺

قربون قلب نازنینت برم یا صاحب الزمان😭🤲🏻

تو این شبهای عزیز قدر  برای سلامتی و ظهور امام زمان خیلی  دعا کنیم🥺🤲🏻💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماهم اون۳روزروعزاداریم ولی هفت سین نماد نوروزه ربطی به خوشی نداره تازه ازچهارم به بعدهم عیدودیدوبازد ...

ماهم همینیم ولی خب ما معمولا وقتی نزدیکی فوت میکنه عید نداریم و هفت سین نمیچینیم الانم که کی نزدیک تر از پدرمون امیرالمومین

آخه چجوری میشه به منم بگی اگه تو سفره هفت سین میوه و شیرینی و آجیل نباشه چی میزاری اصلا هفت سین رو چ ...

عزیزم  ساده ترینش اینه که اگه جام یابستنی خوری داری ۶تابردار توش هرچی که سین داره بزار مثل سیب سیر سنجد سیاهدانه بایک سبزه میوه واجیل وشیرینی جزو هفت سین نیست اصلا

هیچی نخریدمهفت سین هم ب نظرم مهم نیس نچیدمحس و حال ذوق عید نیس اصلا😕🤷🏻‍♀️

آره والا منم فک میکنم زیاد مهم نباشع😂منم نخریدم هیچی فقط یکم شیرینی و کمی آجیل

ماهم همینیم ولی خب ما معمولا وقتی نزدیکی فوت میکنه عید نداریم و هفت سین نمیچینیم الانم که کی نزدیک ت ...

من‌مادرمم فوت کرد برادل پسرم چیدم خداخودشم میدونه عاشق حضرت علی هستم دیوانه وار ولی دلخوشیهای کوچیک رو ازخانوادم نمیگیرم اونم تواین موقعیت که مردم دنبال یک سرسوزن خوشی هستن

من‌مادرمم فوت کرد برادل پسرم چیدم خداخودشم میدونه عاشق حضرت علی هستم دیوانه وار ولی دلخوشیهای کوچیک ...

بله شما درست میگین ولی به نظر من اگه احترام نگهدارم برکات زیادی داره که اون برکات میشه ارامش و خوشی یه سالمون نمدونم ولی من دلم با شبای قدر بیشتر هست چون واقعا شرکت تو اینجور مراسمات بعدش حالم به شدت خوب میکنه و اروم میشم به قول دکتر عزیزی اشک بر ائمه اشک گرم اشک امید بخشه برا همین حال ادم خوب میشه بر خلاف گریه ای که برای مشکلات یا از دست دادن عزیزی میکنیم و حالمون بد میشه برا همینه میگن وقتی عزیزی از دست میدی برا امام حسین گریه کن چون اشکات گرمه و دلت اروم میکنه من قبلا خوشیام همین چیزا بود یعنی با رقص و اهنگ و بزن و بکوب و اینجور مراسمات سعی میکردم مثلا دلم خوش بشه اما از وقتی تغییر کردم خوشی و ارامش و توی این چیزا میبینم اینکه اگر که الان که با غمه اهل بیته منم تا اونجا که مقدور عذادار باشم طی سال حتما امام علی که همه عالم تو دستشونه برام جبران میکنن و عنایات ویژه ای نصیبم میکنن که میشه خوشی و ارامش زندگیم 

البته بگم اصلش واقعا دلم نمیاد یعنی این حسم دلیه نه اینکه بگم عذاداری میکنم که مثلا حاجت بگیرم