2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرج بزن صندوق طلا بورسیمیاره براتمکه میشه سال ۴۰۴ باشیم شما هنوز صندوق طلا رو نشناسی

کدوم صندوق ها خوبن به نظرت؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

همشون، هر کدوم حبابش کمتره، گنج کهربا عیار طلا

حباب کمتر ینی سکه ها نباشن درسته؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

حباب کمتر ینی سکه ها نباشن درسته؟

صرفا این نه

به بازرگردان صندوق هم ربط داره، الان مثلا صندوق زر سکه محوره ولی حبابش منفیه چون بازار گردانش نذاشته حباب بگیره

ولی اره از یه منظر هم درست میگی صندوقای سکه محور حباب بیشتری میگیر کلا به حباب ها دقت کن اگه کارگزاریت مفید باشه تو ایزی تریدر اصلا حباب صندوقا رو مینویسه اون بالا که چند درصده

صرفا این نهبه بازرگردان صندوق هم ربط داره، الان مثلا صندوق زر سکه محوره ولی حبابش منفیه چون بازار گر ...

ممنونم آجی.

آگاه هستم.

میشه تغییر داد؟

چقد غم انگیز که درآوردن ۲۶ میلیون اینقد باید سخت باشع، ولی خرج کردنش تو یک ساعتحتی نشه باهاش کاری کر ...

بهترین سرمایه ...سلامتی هست ...واسه سلامت روح و بدنت هزینه کن...مثلا دندون و هرچی که ارامش برات میاره....