2777
2789
عنوان

وام ازدواج

149 بازدید | 16 پست

وام ازدواجو میدین ب همسر؟ کسی ک بامنه خونه و ماشین داره امامیگه چندسال اولو بامادرش اینا زندگی کنم  گفتم اوکی بعدالان میکه وام ازدواجوهم کامل میخادبرداره ک بره باش زمین بخره بااینک خودش خونه داره قبول نمیکنه بریم توخونه خودمون گفتم اوکی وام ازدواجومیدم اماباید ی ۳دونگ زمین یاخونه روبزنی بنامم قبول نکرد یارومعلمه شغلشم داره  چکارکنم نمیدونم 

تعداد رای : 3
نظرسنجی
چکارکنم
1
33%
نظربدین
2
66%

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خب چرا همون اول کار مستقل نمیشین؟

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

خب مگه قسط وامو خودش نمیده؟ یا انتظار داره تو بدی؟ 

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

ولی در کل قبول نکن حتی یه روز با خانوادش زندگی کنی مشکلاتتون شروع میشه اونجوری

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

زندگی کردن با خانواده شوهر واقعا سختی های خودشو دارهدلیلش چیه آخه که با اونها زندگی کنید ؟وامت رادبر ...

خب سمت ماجهیزیه نمیبرن دخترا جهیزیه کامل بامرده اینم میکه ۴سال اولوباخانوادش زندگی کنم بعد ک بچه اوردیم میخادجدابشه .میگه وام ازدواجتوبده قسطاشوخودم میدم ک باهاش خونه ویلایی یازمین بگیرم چیزیم نمیخادبنامم بزنه 

خب چرا همون اول کار مستقل نمیشین؟

قبول نمیکنه  منم گفتم تو حاضرنیستی چیزی بنامم بزنی سهم منم میخای ببری باخانوادتم میخای زندگی کنم اجازه کارهم ک نمیخای بهم بدی 

خب مگه قسط وامو خودش نمیده؟ یا انتظار داره تو بدی؟

قسط واموخودش میده توقع نداره من بدم اماخب زورم میاد ۵سال اول باخانوادش زندگی کنم ک فقط ی اتاق میدن همه چی مشترک خودش خونه داره قبول نمیکنه بریم میگه میخام ویلایی بگیرم  نمیدونم چ تصمیمی بگیرم  بعضیامیگن خب تحمل کن باخانوادش بمون ب اینده فکرکن چون موقعیتش خوبه و فلان ... تجربیاتتون رودراختیارم بزارین

به نظر خیلی پرتوقعه همین اول کار نمیخوای با اون پول جهیزیه بگیری یا طلا و اینکه با خانوادش زندگی کنی ...

چرامشکل دارم چون واقعاسختم میشه من خودم دخترمستقلیم شاغلم  الانم ک خانه پدریمم همه چیزم جداس خودشم میدونه بارهاباهاش منطقی صحبت کردم اما قبول نمیکنه همون اول جداکنیم پسرکاریه امااین تصمیمش من روداره میترسونه چون نمیدونم واقعا چ تصمیمی بگیرم  بغیرخودش۳تابرادرمجردداره و مادرشم هست عروس اولشونم چندسال باهاشون زندگی کرد و تازه بعدچندسال داره میره سرزندگی جدا 

شخصا حاضر نیستم بعد تاهل با خانواده خودم هم زنذگی کنم، چه برسه با خانواده همسر.چه تضمینی داره پنج س ...

من مشکلم اینه ک نمیدونم اعتمادکنم یانه  ازاینده میترسم خودم دختریم ک میسازه اماخب میترسم تهش ازخوبیم سواستفاده بشه اقامرده  ولم کنه بره  بعدمن چ کنم ! نمیدونم واقعاچ تصمیمی بگیرم