2777
2789

بچه ها این‌تاپیک رو میزنم طرفا بعدا تاپیک هام رو مرور میکنم یادم باشه چه روزهایی گذشت. شاید حالت پز و شواف داشته باشه ولی الان حالم خوب نیست و اضطراب دارم لطفا اگر همچین وایبی گرفتین ننویسین

امسال تعداد زیادی از پزشکای ایرانی تو این رشته ها تو سیستم تخصص امریکا مچ شدن:

داخلی

پزشک خانواده

جراحی

روانپزشکی

نورولوژی

پاتولوژی

طب اورژانس

کودکان

رادیولوژی تشخیصی.

یعنی میشه این روزای سخت و بگذره و سال دیگه شوهر منم تخصص خودش تو ایران رو مچ بشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاءالله هرچی خیره واستون پیش بیاد

ولی وقتی می‌بینم پزشکامون اینقدر مهاجرت می‌کنن خیلی ناراحت میشم

تا چند وقت دیگه خودمون محتاج پزشک میشیم 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
بله میشهسال دیگه منتظر خبر خوبت هستیم😘

به امید خدا🥹

انقدر دلم میره میبینم شوهرم چه استعدادی تو رشته خودش داشت و الان پشت سیستم مچ مونده و مجبوره ریسرچ و کارهای غیر مربوط کنه

عزیزم یه سوال شوهر شما ک تخصص ایران گرفت و تو کارش به درامد خوبی رسیده بود و شناخته شده بود چی شد که ...

سلام عزیزم

اره شوهرم حتی فلوشیپ هم ایران گرفت. وضعیت تو ایران هرروز داشت بدتر میشد. درامدش بالا بود حوری که الانم برگرده ایران کار کنه پولش رو دلار کنه بفرسته از درامد الانش بالاتره ولی خب شرایط اجتماعی ایران خیلی بد شده بود. برادر شوهرم رو یه بار خفت کردن تو تهران همه‌ی اینا باعث شد تصمیم به مهاجرت بگیریم بعد بارداری من دیگه تصمیمش قطعی شد

سلام عزیزماره شوهرم حتی فلوشیپ هم ایران گرفت. وضعیت تو ایران هرروز داشت بدتر میشد. درامدش بالا بود ح ...

ایشالا هرجا هستید موفق باشید 

خودتونم میتونید مدرکتون معادل سازی کنید؟ قصدش و دارید؟ 

میشه راجع به مچ شدن توضیح بدین که چی هست و سیستمش چجوریه؟همسرتون متخصص چی هستن؟❤️

همسرم جراح فک و صورته روندش یکم نسبت به بقیه پیچیده تره

باید ازمون inbde رو بدین اول که خودش دو مرحله است اگر از طریق پزشکی بخواین اقدام کنین باید ازمون usmle بدین.

تافل باید داشته باشین

بعدش باید رزومه ‌ی قوی داشته باشین کاور لتر. ریکام لتر و مقاله و ....

بعد همه‌ی این ها رو تو سامانه match بارگذاری میکنید اگر قبول شد باید برید مصاحبه بعد جواب مچ میاد

سلام عزیزماره شوهرم حتی فلوشیپ هم ایران گرفت. وضعیت تو ایران هرروز داشت بدتر میشد. درامدش بالا بود ح ...

ایشالا هرجا هستید موفق باشید 

خودتونم میتونید مدرکتون معادل سازی کنید؟ قصدش و دارید؟ 

ایشالا هرجا هستید موفق باشید خودتونم میتونید مدرکتون معادل سازی کنید؟ قصدش و دارید؟

اره میتونم ولی فعلا درگیر بچه‌داریم و خیلی پروسه‌ش سخته اگر بخوام عمومی بمونم دو سال دانشگاه باید برم یا باید مستقیم باید برم تخصص یعنی در دو حالت دانشگاه رفتن داره که فعلا شرایطمون مهیا نیست