2777
2789
عنوان

7 ساله جدا شدم و ازدواج نکردم

337 بازدید | 21 پست

خیلی خیلی حالم بده ۲۹ سالمه ۲۲ سالگی ازدولج کردم و جدا شدم باکره هم هستم 

بعد طلاقم فکر میکردم چن سال بعدش ازدواج میکنم ولی به هر دری زدم نشد موردی که مناسبم باشه نیومد و من موندم و تنهایی و افسردگی انگیزه هیچی ندارم دیگه

شاغلم تو اجتماعم به خودم میرسم ولی هیچی به هیچی اون طرفم ازدواج کرد بعد من 

الان حتما خیلیا فک میکنن مشکل از من بوده😭

باور کنین همه راهارو رفتم زیادت چله دعا التماس توسل هر راهی رو رفتم نتیجه نگرفتم 

دلم از همه دنیا خونه سالم زندگی کردم مظلوم بودم خدایا چرا برام خوشی نخواستی چرا دشمن شاد شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبر داشته باش

اگه دلت شکست نماز هدیه ب حضرت رسول بخون.

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

عزیزم یکی از اقوام ما جدا شد .همسر قبلیش خیلی زود ازدواج کرد .اونم داشت افسردگی می‌گرفت. تو یکی از این کانال های همسر یابی عضو شد و از همون طریق ازدواج کرد‌.ازدواج خیلی خوبی هم کرده .خانه دار هم بود اتفاقا.

چرا غصه میخوری،طرف چهل پنجاه سالشه ازدواج نکرده،حتما ازدواج می‌کنی و خوشبخت میشی.شایدخدا خواسته تا الان پول جمع کنی برا بچه ت،از خدا بخواه یک آدم خوب بیاد،نه فقط صرفا ازدواج،ب خودت زمان بده نمی‌گم زوده ولی اصلا دیرهم نیست🧡💚

منم عقدم ۲۶ سالمه و شاغلم و نامزدم حتی واسه عید دیدنی هم نیومد . بیشتر از دوماهه قهر‌کرده.  اطرافیان میگن طاق بگیر به خودت ارزش بده ولی من نمیتونم میترسم . از آینده نامعلوم میترسم ولی خب از طرفی هم میبینم با این آقا آینده ندارم 🥲

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه
میدونی مشکلت همیه که سالم زندگی کردی و مظلوم بودی💔

نگو اینجوری سالم زندگی کردن لیاقت میخواد. انشالله به واسطه همین سلامت بودن خداوند بخت خوبی نصیبش میکنه. هیچ کس از سالم بودن ضرر ندیده.