2777
2789
عنوان

7 ساله جدا شدم و ازدواج نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 21 پست
انقد صبر کردم جیگرم خونه

درک میکنم

پس این نمازو بخون. تو گوگل سرچ کن. بعدم منتظر معجزه باش و شک نکن.

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان دیگه سایت های همسر یابی مجاز هم‌هست ‌‌فکر نکن آدم درست حسابی نمیشه توش پیدا کرد...خیلی ها هستن روابط اجتماعی پایینی دارن..یا شرایط ازدواج مناسب حضوری رو ندارن...تو همون برنانه آشنا میشی..اگه خوبدبود ازدواج می‌کنند..من دوستم سه سال ازداوج کرده زندگی خوبی هم داره..دعا برای آدم های ضعيف...برای ساکت کردن مردم از وضعیت جامعه و خودشون...خودتون تلاش کنید..حتما موفق خواهید شد 

در گذر این هشت سال، نهال وجود کودکم را با دستان خالی آبیاری کردم، در حالی که ریشه هایم در خاک تنهایی فرو رفته بود. هر خنده اش، جانی دوباره بود در رگ های خستگی ام و هر قدمش، فتح قله ای دست نیافتنی. پدری که در نقش مادری فرو رفت، نه برای پر کردن جای خالی، که برای خلق عشقی بی بدیل. اینک، قامتِ فرزندم، گواه ایستادگیِ من است و لبخندش، پاداش تمام سختی ها.

الان دیگه سایت های همسر یابی مجاز هم‌هست ‌‌فکر نکن آدم درست حسابی نمیشه توش پیدا کرد...خیلی ها هستن ...

بعدا طرف نمیگه تو این سایتا دنبال شوهر بودی؟

هیچ کم و کسری ندارم به والله نمیدونم چرا سرنوشتم اینطور شو

بعدا طرف نمیگه تو این سایتا دنبال شوهر بودی؟هیچ کم و کسری ندارم به والله نمیدونم چرا سرنوشتم اینطور ...

نه اصلا..چه ربطی داره..الان دوره زمونه عوض شده...عجله نکن قشنگ تحقیق کن راجب طرف بعد ازدواج کن..آدم درست هم‌پیدا میشه..من‌دوستم‌معلم بود ولی به هر دلیلی نمیشد ازدواج کنه...الان به خدا خيلي خوشبخت

در گذر این هشت سال، نهال وجود کودکم را با دستان خالی آبیاری کردم، در حالی که ریشه هایم در خاک تنهایی فرو رفته بود. هر خنده اش، جانی دوباره بود در رگ های خستگی ام و هر قدمش، فتح قله ای دست نیافتنی. پدری که در نقش مادری فرو رفت، نه برای پر کردن جای خالی، که برای خلق عشقی بی بدیل. اینک، قامتِ فرزندم، گواه ایستادگیِ من است و لبخندش، پاداش تمام سختی ها.

به ولا من پاک و سالم زندگی کردم بدبخت شدم

بدبخت نشدی عزیزم ازدواج ناموفق یا اشتباه در کار و ...برای هر کسی پیش میاد الانم صبور باش به خدا توکل کن . نعمتهایی رو که داری در نظر بگیر  انشالله بهترینها برات پیش میاد.