2777
2789
عنوان

شما بودین تا دکترا میخوندین

140 بازدید | 23 پست

من ارشد یکی از رشته های علوم پزشکیم.تازه داره ارشدم تموم میشه.حالا بماند خانوادم اولش قول دادن حمایتم کنن دیگ اخراش فقط منت بود رو سرم میذاشتن و از لحاظ روحی و مالی خیلی عذابم دادن.الان مشغول کارم.ولی برای دوران دکترا نمیتونم هم کار کنم هم درس بخونم  یعنی خود دانشگاه محدودیت میذاره و خیلی اذیتت میکنن.باید کل وقتمو تو دانشگاه بگذرونم.حالا همه حتی خانوادم میگن بخون حیفه اله بله.خودمم دلم میخواد ولی به معنای واقعی کلنه فهمیدم خانواده حمایت گری ندارم نمیدونم چیکار کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه روزانه بخونی در شهر خودت نیازی به درآمد زیادی نیست

ارشدمم همین بودم.ولی خب بابای من توقع داره پول بیاری تو خونه کلا نگاهش اینه.هم خر و میخواد هم خرما هم تحصیلات هم درامد

از اونجایی که من عاشق درس خوندن و تحصیلات بالا هستم جات بودم شرایط رو تحمل میکردم و ادامه میدادم

من خودمم عشق درسم ولی دوران ارشد انقد هم خانوادم هم دانشگاه ازارم دادن همه علاقم مرد.بعضی وقتا میگم کاش یه سال یه جای جدا باشم هیچکی کارم نداشته باشه ببینم با زندگیم چیکار کنم

2790
2778
2791
2779
2792