2777
2789
عنوان

شما بودین تا دکترا میخوندین

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 23 پست
من خودمم عشق درسم ولی دوران ارشد انقد هم خانوادم هم دانشگاه ازارم دادن همه علاقم مرد.بعضی وقتا میگم ...

بنظرم ادامه بده

من بخاطر شرایط زندگیم نتونستم ادامه بدم کارشناسیم چند واحد بیشتر نمونده بود که مجبور شدم رهاش کنم

هنوز هم بعد سالها فرصتش پیش نیومده که دورباره شروع کنم

هنوز هم دانشگاه میبینم روحم پر میکشه واسه درس و دانشگاه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موفق باشید دکترا خیلی جایگاهتون رو بهتر میکنه ؟من والا طوری ک شنیدم تاثیری نداشت

اره عزیزم میتونم بعدش گروهی آز بزنم.اگرم تا فلوشیپ ادامه بدم میتونم مسئول فنی شم یا تکی آز بزنم.

بعد دکترا کلا تخصصی تره کارشون نسبت به تکنسینا یسری تستای خاصیو میذارن درامدشون به مراتب بهتره ولی پولساز ترینشون آز زدنه

بنظرم ادامه بدهمن بخاطر شرایط زندگیم نتونستم ادامه بدم کارشناسیم چند واحد بیشتر نمونده بود که مجبور ...

من خودمم همینم عشق درسن دلم میخواد با آرامش بشینم پای درسم.ولی متاسفانه آرامش از زندگیم رفته کلا

اره عزیزم میتونم بعدش گروهی آز بزنم.اگرم تا فلوشیپ ادامه بدم میتونم مسئول فنی شم یا تکی آز بزنم.بعد ...

آزمایشگاه ک عالیه 

بخون حتما 😘قبلشم حتما سنگاتو با خونواده وا بکن 

دولتی یا ازاد فرقی نداره کجا بری؟

من خودمم همینم عشق درسن دلم میخواد با آرامش بشینم پای درسم.ولی متاسفانه آرامش از زندگیم رفته کلا

حتما بخون

هر کاری کنی زندگی همینه

حالا فکر نکن اگر ادامه ندی و وارد بازار کار شی خانواده ت تغییر میکنن

همینن

یه مساله دیگه پیدا میکنن

شما کار خودت رو کن 

آزمایشگاه ک عالیه بخون حتما 😘قبلشم حتما سنگاتو با خونواده وا بکن دولتی یا ازاد فرقی نداره کجا بری؟

قربونت عزیزم.الان دیگه کارمندی با این حقوقایی که بیمارستانا یا آز خصوصی میدن خیلی کمه.کلا اگه هر جایی از رشتت تونستی خودت یه کاری راه بندازی حتما انجام بده.مثلا من بچه های پرستاریو دیدم کار کشت مو انجام میدن و راضی بودن.

نه خانوادم از اونجایی که اکی نیستن دولتی فقط.البته ارشد و دکترای علوم آز رو دانشگاه آزاد نداره اصلا

2790
2778
2791
2779
2792