قبلا که بچه بودم اگه چیزی میخواستم مامانم اینا میگفتن حالا بعدا منم میرفتم تهدید میکردم بابامو که الان زنگ میزنم ۱۲۳ که بیاد همیشه هم زنگ میزدما ولی سریع قطع میکردم😂همیشه هم جواب میداد الان ۱۲۳ دیگه جواب نمیده نمیدونم کدوم سازمان خراب شده ایی رسیدگی میکنه به اینکه من میخوام برم شبو بیرون نمیذارن حبس خانگی کردن منو 😂😂
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظمدهندهها، جامدادیها و کیفهای لوازم آرایش دستساز درست میکنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو میکنم تا با همین دستهای هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانوادهام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباسهای کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت میکشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما میدید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم میرسه و باعث میشه لبخند رو لب بچههام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا میخواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچههام فرصت شادی میدید.https://eitaa.com/arthonardast
بابا میریم میشینیم تو یه کافه شاممون رو میخوریم میایم خونه برگشتنی رو اصلا بابام بیاد دنبالم یا هرچی چیزی نمیشه واقعا حداقل تا الان که نشده بقیش هم خدا بزرگه دیگه