2777
2789
عنوان

ضعیف شدن بدن ب انتی بیوتیک

262 بازدید | 21 پست

سلام خانوما خوبید من یه هفتس اموکسی کلاو میخورم دیگه دارم میترکم رسما حالم بده قبلا سرما خوردگی نداشتن با وجود خوردن چرک خشکن بازم سرما خوردم عطسه میکنم مدام تنگی نفس میاد بهم میخوام برم دوباره دکتر برم یا بیشتر حالم بد میشه باز لاقل یه تقویتی چیزی میده یا نرم نمیدونم تنگی نفس دارم ببخشیدا مدام سرویس بهداشتیم خودمم از قبل ورم معده داشتم نمیتونم برم یا نه گلو درد امون نمیده هیجی بخورم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه ویروس منحوسیه. منم سه هعته ست درگیرشم. سه بارم رفتم دکتر .

ی دوره کامل اموکسی کلاو خوردم. امپول زدم سرم زدم سفتریاکسون زدم انگار ن انگار.

دیروز دوباره رفتم متخصص داخلی گفت سینوهاته بهم سفیکسیم ۴۰۰ داد با کلاریترومایسین و نئوتادین. ۵ تا هم امپول ضد حساسیت.

الان خداروشکر بهترم

واااای وضعیت تو هم مثل منه پس ، تو تاپیکام هست ، اول که دکتر به من سرماخوردگی ویروسی گرفتی آنتی بیوتیک نخور ، بعد پنج روز دیدم دارم میمیرم ، سینوسام چرک کرده گلوم همه چرکه ، دوباره دکتر گفت شروع کن آموکسی بخور ، ولی هیچ تاثیری تا الان ندیدم‌، همچنان گلودرد و چرک و سرفه

انگار قرصا همه الکی شده ، 

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم...🤰🤱

یه ویروس منحوسیه. منم سه هعته ست درگیرشم. سه بارم رفتم دکتر .ی دوره کامل اموکسی کلاو خوردم. امپول زد ...

من دوماهه درگیرم تو این دوماهه علائم خاصی نداشتم حتا گلو درد انچنانی نداشتم ولی رفتم چنتایی سروم زدم بهدمن گفتن عفونته لکه سفید تو دهنم تصلا نمیره که نمیره منم ۷ روزه میخورم ببین الانه بیوفتم امروزه بیشتر حالن بده عطسه ابریزش بینی لصن یه وضعی تنگی نفس اینا 

ببین منم دارم دقیقا حالت یه چیزه سفیده درد نداره بد بو هست .لوزه ات حالت حفره ای هست؟

قبلا انچنان درد نبود ولی الان چرا گلو درد دارم یک هفتس لامصب با این معده داغون دارم میخورم سروم هم زدم بابا دیگ چ غلطی کنم نمیدونم بزا عکس بدم ببین 

واااای وضعیت تو هم مثل منه پس ، تو تاپیکام هست ، اول که دکتر به من سرماخوردگی ویروسی گرفتی آنتی بیوت ...

ای بابا ویروس نیست که عفونته برا من فک کنم من ک مدام سرویسم حالت تهوع و اینا شکم درد گلو درد از دیشبم عطسه گلو درد اه یه وصعم هااا دمه عیدی

ای بابا ویروس نیست که عفونته برا من فک کنم من ک مدام سرویسم حالت تهوع و اینا شکم درد گلو درد از دیشب ...

واسه منم عفونته ، سینوسام عفونت کرده زده به گلوم‌، سرفه میکنم در حد خفگی

دکتر به من گفته بود اگه سرفت در حد خفگیه ، یه اسپری بهت میدم ، هرجا رفتم اسپری خارجیش نداشت ، ایرانیش بود ، هنوز استفاده نکردم ، نمیدونم تاثیر داره یا نه

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم...🤰🤱

من دوماهه درگیرم تو این دوماهه علائم خاصی نداشتم حتا گلو درد انچنانی نداشتم ولی رفتم چنتایی سروم زدم ...

سرم توی سرماخوردگی نابود می‌کنه بدنو

پسر منم از اول پاییز چندین بار آنتی‌بیوتیک خورد. هر سری شدیدتر از سری قبل مریض شد. از اسفند دیگه بهش دارو ندادم. فقط سیر خام. 2هفته اول هر 12 ساعت. از هفته سوم روزی یه بار. با دمنوش و روغن‌مالی و غذاهای مقوی این مدتو گذروندم. حتی برای سرفه و آبریزش بینی و تب هم بهش دارو ندادم. تازه  صورتش یه مقدار رنگ گرفته و گودی زیر چشمش داره محو میشه. 

واقعا درسته که این داروها فقط باعث نابودیه.