2777
2789
عنوان

ضعیف شدن بدن ب انتی بیوتیک

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 21 پست
واسه منم عفونته ، سینوسام عفونت کرده زده به گلوم‌، سرفه میکنم در حد خفگیدکتر به من گفته بود اگه سرفت ...

اه خوبم نمیشه من سرفه ندارم ولی گلو درد دارم خیلیییی قبلا چشام پر از اشک میشد یع وصعی حالا من یدوره انتی بیوتیک واسه میکروب معده خوردم اونا اونقد صعیفم کرده مدام دارم مریض میشم من سرفه ندارم نمیدونم برم دکتر یا نه موندم میترسم از حال برم حالا من رفلاکسم دارم اوضاع یه وضعه قرص میخورم معده درد میگیرم نمیخورم گلو درد 

سرم توی سرماخوردگی نابود می‌کنه بدنوپسر منم از اول پاییز چندین بار آنتی‌بیوتیک خورد. هر سری شدیدتر ا ...

والا من نمیتونم سیر بخورم معده درد رفلاکس دارم روده تحریک پذیرم دارم هر غذایی نمیتونم که بخورم من واقعا خشکم کرده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه خواهر شبیه من نیست .همون عفونته به احتمال زیاد.برو دکتر بگو معده ام اذیته نمیتونم آنتی بیوتیک بخورم .واست پنی سیلین بنویسه .حساسیت نداری به پنی‌سیلین؟

الهی و ربی من لی غیرک. 
آرهمثل قرص تکه تکه‌‌ش کن و همه رو با هم مثل آب بخور. بزرگسال می‌تونه هر 8 ساعت بخوره. پسرم 7 سالشه. ...

چه جالب ، حتما امتحان میکنم ، دیگه منم دارم میمیرم از چرک

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم...🤰🤱