سلام خانوما خوبید من یه هفتس اموکسی کلاو میخورم دیگه دارم میترکم رسما حالم بده قبلا سرما خوردگی نداشتن با وجود خوردن چرک خشکن بازم سرما خوردم عطسه میکنم مدام تنگی نفس میاد بهم میخوام برم دوباره دکتر برم یا بیشتر حالم بد میشه باز لاقل یه تقویتی چیزی میده یا نرم نمیدونم تنگی نفس دارم ببخشیدا مدام سرویس بهداشتیم خودمم از قبل ورم معده داشتم نمیتونم برم یا نه گلو درد امون نمیده هیجی بخورم
واسه منم عفونته ، سینوسام عفونت کرده زده به گلوم، سرفه میکنم در حد خفگیدکتر به من گفته بود اگه سرفت ...
اه خوبم نمیشه من سرفه ندارم ولی گلو درد دارم خیلیییی قبلا چشام پر از اشک میشد یع وصعی حالا من یدوره انتی بیوتیک واسه میکروب معده خوردم اونا اونقد صعیفم کرده مدام دارم مریض میشم من سرفه ندارم نمیدونم برم دکتر یا نه موندم میترسم از حال برم حالا من رفلاکسم دارم اوضاع یه وضعه قرص میخورم معده درد میگیرم نمیخورم گلو درد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نه خواهر شبیه من نیست .همون عفونته به احتمال زیاد.برو دکتر بگو معده ام اذیته نمیتونم آنتی بیوتیک بخورم .واست پنی سیلین بنویسه .حساسیت نداری به پنیسیلین؟