2777
2789
عنوان

پسرم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6566 بازدید | 212 پست
ای بابا ۱۶ ساله سنی نیست .اون خانم خجالتم نمیکشه باهاش ریخته رو هم .حالا زیاد عصبی نشید بیشتر مجابش ...

کاش بچه بود پسرم سنش کمه ولی خیییلی میفهمه ما از بچگی خیلی لوسش کردیم هرچی خاسته در اختیارش کذاشتیم یه جورایی حرف حرف خودش بوده 😞

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه رفتم‌و‌ گفت دوسش دارم به شما ربطی نداره چیاخه پسرم خیلی خیلی بیشتر از سنش میفمهه متاسفانه با چند ...

اون دختر خونواده نداره .الان به معنای واقعی پسرت و گول زده .این واقعا مشکل کمی نیست .وبا گریه زاری کاری درست نمیشه .بنظرم اول بشینید با باباش منطقی صحبت کنید بعد از مشاور کمک بگیرید 

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

اون دختر خونواده نداره .الان به معنای واقعی پسرت و گول زده .این واقعا مشکل کمی نیست .وبا گریه زاری ک ...

نه خونواده نداره مطمنم پسرم گول زده شهرمون مشاور خوب نداره

میدونم مشکل کمی نیست حالمم براهمین بده پناه بر خدا

نه خونواده نداره مطمنم پسرم گول زده شهرمون مشاور خوب ندارهمیدونم مشکل کمی نیست حالمم براهمین بده پنا ...

الان پسرت بخاطر سن بلوغ هورموناش اینجوری شده .با دعوا گریه و زاری وضع بدتر از اینا میشه .باید از در محبت وارد شید .باباشم باید باهاتون همگاری کنه .حتی خواهرش .اروم اروم با نصیحت عاقلانه .من باشم مبگم تو نخبه ای آینده درخشان داری به همجا میرسی .اون خانوم معلوم نیست اصل و نسبش کی باشه یا قراره در آینده خوشبختت کنه یا بدبخت .تو فرصتای زیادی داری برای پیشرفت .دوسداری با ازدواج زود جلو پیشرفت و جونیتو بگیری یه ادمی شی که از جوونیش  لذت نبرده

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

هیچوقت فکر نمیکردم همچین تاپیکی بزنم هیچوقت😭😭

کاری کنید اون خانم از زندگیش با پای خودش بره .بگید سر اغفال پسرم ازت شکایت میکنیم 

[QUOTE=375751108]الان پسرت بخاطر سن بلوغ هورموناش اینجوری شده .با دعوا گریه و زاری وضع بدتر از اینا میشه .باید از در ...[/Qبله ممنون از حرفاتون حتمن بهش میگم گفت ۲۳سالگی میخا ازدواج کنم گفتم شب عروسیت زنت ۳۳سالشه میفهمی یکمممی تو فکر رفت

[QUOTE=375751108]الان پسرت بخاطر سن بلوغ هورموناش اینجوری شده .با دعوا گریه و زاری وضع بدتر از اینا ...

خب خداروشکر نگفت ۱۶وسالگی .بخدا تا اون موقع از سرش میوفته خیالتون تخت .الان تحت تاثیر هورموناس فقط همین 

کاری کنید اون خانم از زندگیش با پای خودش بره .بگید سر اغفال پسرم ازت شکایت میکنیم

اتفاقا ب پسرم گفتم اینو که ازش شکایت میکنیم

به نظرت برم پیداش کنم چیا بهش بگم بگید لطفا من خیلی ساده م‌و‌البته خداترس همش فکر اینم دل اون دختر نشکنم با حرفام