بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان پسرت بخاطر سن بلوغ هورموناش اینجوری شده .با دعوا گریه و زاری وضع بدتر از اینا میشه .باید از در محبت وارد شید .باباشم باید باهاتون همگاری کنه .حتی خواهرش .اروم اروم با نصیحت عاقلانه .من باشم مبگم تو نخبه ای آینده درخشان داری به همجا میرسی .اون خانوم معلوم نیست اصل و نسبش کی باشه یا قراره در آینده خوشبختت کنه یا بدبخت .تو فرصتای زیادی داری برای پیشرفت .دوسداری با ازدواج زود جلو پیشرفت و جونیتو بگیری یه ادمی شی که از جوونیش لذت نبرده
یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست
[QUOTE=375751108]الان پسرت بخاطر سن بلوغ هورموناش اینجوری شده .با دعوا گریه و زاری وضع بدتر از اینا میشه .باید از در ...[/Qبله ممنون از حرفاتون حتمن بهش میگم گفت ۲۳سالگی میخا ازدواج کنم گفتم شب عروسیت زنت ۳۳سالشه میفهمی یکمممی تو فکر رفت