من 19 سالمه اینارو میگم، اگ دوست داشتین بخونین
ببین اول باهاش طرح دوستی ببند بگو بیا برام تعریف کن چیا دیدی ازش که حس میکنی دوستش داری؟
جوری باهاش حرف بزن ک احساس راحتی کنه و بشینه برات تعریف کنه
کاملا خونسرد و مهربون باهاش حرف بزن بگو خبب دیگ چیکارا کرذه، چ مشخصاتی داره؟ عکسشو هم داری؟
همه این اطلاعات و که بهت داد
بگو خب، زن ها خیلی لطیف هستن، همیشه دوست دارن به ی مرد تکیه کنن، یه مرد که قوی باشه، بزرگ باشه، سرد و گرم زندگی چشیده باشه،، بگو تو بنظرت می تونی با این سن حامی باشی؟ (باید بهش حس غرور بدی و با صمییم شدن حرفاتو اروم بزنی) بگو درسته تو ادم موفقی هستی و اونقدر قدرتمندی که نسبت به هم سن و سالات خیلی مقام ها کسب کردی
ولی زندگی شوخی نیست، اینو زمانی میفهمی که 20 سالت بشه، اون وقت میفهمی چقدر این سنت، مناسب چنین اتفاق های نیست. الان تفاوت سنیتون زیاد تو چشم نیست ولی تو ی سنی میرسید که ظاهر اون اخلاق اون پیرتر از توعه و تو باید با ی ادم پیر زندگی کنی، و زنا همیشه دوست دارن مرد ها بزرگتر از خودشون باشه نهایت 1 سال بزرگتر از شوهرشون باشن اینو از زن های دیگ بپرس (میتونی بیای اینجا تاپیک بزنی خانما دوست داریو چقدر بزرگتر شوهرتون باشین، جوابارو نشونش بدین) بگو تو به عنوان پسر باهوش نباید تحقیقات پزشکی و تجربیات انسانی بقیه رو توی بالا پایین شدن هورمون ها تو این سنت دسته کم بگیری، می تونی بری از افراد مشابه خودت بپرسی ببینی بعضیاشوون ب این تصمیم میخندن و بعضیاشوون هنوز تو صدمه ای ک دیدن غرقن.
احتمالا گارد میگیره جلوت، دوباره با ارامش بگو فقط به حرفم گوش کن، و راجبش فکر کن، داریم دوتا آدم باهم حرف میزنیم، بگو تو دوست داری بزرگ بشی، مسیرت تو زندگیتو پیدا کنی، اونوقت کوه بشی برای ی دختر
یا تو زندگیت بری رابطه با کسی که مثل بچه اش می مونی و هیچ کسی حتی تو دل اون دختر، تورو بچه بینن؟
بهش بگو، میدونی چندین نفر مثل تو از چنین ادمایی زخمی شدن؟ همشون فکر میکردن طرف عاشقشه، طرف فرشته است، تو که عاقلی پس چرا تو دام همچین اشتباه تکراری افتادی؟ میدونی که لطمه های بزرگی به افراذ پاک و بی تجربه ای مثل تو وارد کردن؟ چه اثرات جبران ناپذیری؟
تهش بگو پسرم، دنیا همینه، وقتی میبینه تو اوجی، ی سنگ بزرگ میزارا جلو پاهات تا جلوتو بگیره، بگو من مادرتم بدتو نمیخوام، بخدا نمیخوام، من اینقدر ازت بزرگترم و تجربه دارم و میدونم این سنگ بزرگ ولی زیباییه که جلوت قرار گرفته تا محو زیباییش بشی و اوج گرفتن و فراموش کن