2777
2789
عنوان

پسرم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6566 بازدید | 212 پست

دوستان تو رو خدا کاربرایی که خیلی راهنمایی های خوبی میکنن و درکشون بالاست رو اینحا تگ کنید من امشب هیچ‌خواب ندارم نیاز دارم حرف بزنم ببینم چه خاکی تو سرم بریزم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم نگرانم نگران اینکه نکنه پسرم بره خونش

اهان بگو خدای نکرده شاید بیماری ویروسی یا زگیل داشته باشه .بزن گوگل  انواع بیماریهای عفونی و ویروسی رابطه رو براش بخون .بگو خیلی خیلی خطرناکه .

بگو حتی دستش الوده باشه به طرف مقابل الودگی بوجود میاد .دورش و خلوت نکنید کنارش باشید .اوقاتشو پر کنید 

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

من 19 سالمه اینارو میگم، اگ دوست داشتین بخونین 

ببین اول باهاش طرح دوستی ببند بگو بیا برام تعریف کن چیا دیدی ازش که حس میکنی دوستش داری؟ 

جوری باهاش حرف بزن ک احساس راحتی کنه و بشینه برات تعریف کنه 

کاملا خونسرد و مهربون باهاش حرف بزن بگو خبب دیگ چیکارا کرذه، چ مشخصاتی داره؟ عکسشو هم داری؟ 

همه این اطلاعات و که بهت داد 

بگو خب، زن ها خیلی لطیف هستن، همیشه دوست دارن به ی مرد تکیه کنن، یه مرد که قوی باشه، بزرگ باشه، سرد و گرم زندگی چشیده باشه،، بگو تو بنظرت می تونی با این سن حامی باشی؟ (باید بهش حس غرور بدی و با صمییم شدن حرفاتو اروم بزنی) بگو درسته تو ادم موفقی هستی و اونقدر قدرتمندی که نسبت به هم سن و سالات خیلی مقام ها کسب کردی

ولی زندگی شوخی نیست، اینو زمانی میفهمی که 20 سالت بشه، اون وقت میفهمی چقدر این سنت، مناسب چنین اتفاق های نیست. الان تفاوت سنیتون زیاد تو چشم نیست ولی تو ی سنی می‌رسید که ظاهر اون اخلاق اون پیرتر از توعه و تو باید با ی ادم پیر زندگی کنی، و زنا همیشه دوست دارن مرد ها بزرگتر از خودشون باشه نهایت 1 سال بزرگتر از شوهرشون باشن اینو از زن های دیگ بپرس (میتونی بیای اینجا تاپیک بزنی خانما دوست داریو چقدر بزرگتر شوهرتون باشین، جوابارو نشونش بدین) بگو تو به عنوان پسر باهوش نباید تحقیقات پزشکی و تجربیات انسانی بقیه رو توی بالا پایین شدن هورمون ها تو این سنت دسته کم بگیری، می تونی بری از افراد مشابه خودت بپرسی ببینی بعضیاشوون ب این تصمیم میخندن و بعضیاشوون هنوز تو صدمه ای ک دیدن غرقن. 

احتمالا گارد میگیره جلوت، دوباره با ارامش بگو فقط به حرفم گوش کن، و راجبش فکر کن، داریم دوتا آدم باهم حرف می‌زنیم، بگو تو دوست داری بزرگ بشی، مسیرت تو زندگیتو پیدا کنی، اونوقت کوه بشی برای ی دختر 

یا تو زندگیت بری رابطه با کسی که مثل بچه اش می مونی و هیچ کسی حتی تو دل اون دختر، تورو بچه بینن؟ 

بهش بگو، میدونی چندین نفر مثل تو از چنین ادمایی زخمی شدن؟ همشون فکر میکردن طرف عاشقشه، طرف فرشته است، تو که عاقلی پس چرا تو دام همچین اشتباه تکراری افتادی؟ میدونی که لطمه های بزرگی به افراذ پاک و بی تجربه ای مثل تو وارد کردن؟ چه اثرات جبران ناپذیری؟ 

تهش بگو پسرم، دنیا همینه، وقتی میبینه تو اوجی، ی سنگ بزرگ میزارا جلو پاهات تا جلوتو بگیره، بگو من مادرتم بدتو نمیخوام، بخدا نمیخوام، من اینقدر ازت بزرگترم و تجربه دارم و میدونم این سنگ بزرگ ولی زیباییه که جلوت قرار گرفته تا محو زیباییش بشی و اوج گرفتن و فراموش کن

اهان بگو خدای نکرده شاید بیماری ویروسی یا زگیل داشته باشه .بزن گوگل انواع بیماریهای عفونی و ویروسی ...

راستش روم نمیشه انقد صریح صحبت کنم کلا بعد ظهرا میره بیرون میگیم کجا میری داد و‌فریاد میزنه که‌من ۱۶سالمه بچه نیستم لزومی نداره به شما جواب پس بدم😭

راستش روم نمیشه انقد صریح صحبت کنم کلا بعد ظهرا میره بیرون میگیم کجا میری داد و‌فریاد میزنه که‌من ۱۶ ...

از پدرش بخواه یا هرکس که بهش نزدیکه  .ولی مادر هستی باید توضیح بدی .وگرنه چطور راه و چاه و تشخیص بده .

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

راستش روم نمیشه انقد صریح صحبت کنم کلا بعد ظهرا میره بیرون میگیم کجا میری داد و‌فریاد میزنه که‌من ۱۶ ...

زیادی بهش بها دادید خودسر شده .باباش باید مدیریت کنه رفتارشو 

پس از راه دوستی وارد شو 

بهش غرور بده تو حرفات ولی حرفاتو بهش بگو 

یجوری که ب غرورش بر نخوره 

اون زن هرزه الان تو گوشش میخونه تو بزرگی و فلانی و اگ دوستم داری نیابد بزاری برات تصمیم بگیرن. 

میخوای من ی تاپیک درست کنم داستان زندگیم مثلا فلانیم پسر یود با زن 10 بالاتر خودش ازدواج کرد اینجوری شد اونجوری شد 

بعد نشونش بدی؟ 

نه این رفتار تو نوجوونا زیاد شده همش میگن من بزرگم بزرگم و دخالت نکنین و فلان

چون تک پسرم هست احتمالا هر چی گفته اوکی دادن .

تو این دوره زمونه دیگه بچه بزرگ کردن خیلی سخت شده 

من 19 سالمه اینارو میگم، اگ دوست داشتین بخونین ببین اول باهاش طرح دوستی ببند بگو بیا برام تعریف کن چ ...

الهی خیردنیاواخرت نصیبت بشه دخترم حرفات خیلی قشنگ حتتتمن ازشون استفاده میکنم فدات بشم انقد وقت گذاشتی و تایپ کردی گلم،

فقط خط اخر درمورد زیبایی خوب نفهمیدم؟

چجوری پسرم قانع کنم چی بهش بگم؟؟

فقط باید از در دوستی وارد بشی

بگو تو الان تو سنی هستی ک درگیر احساساتی

هیجانت بر همه چی غلبه داره

فرصت پیشرفت و آینده روشن رو از خودت نگیر

انرژیت رو بذار برای پیشرفتت

تا وقتی ک ب جایی برسی

مطمئنم اون موقع دیگه نظر الانت رو نخواهی داشت