2777
2789
عنوان

توجه شوهرم ب خانوادش

215 بازدید | 18 پست

اذیتم میکنه اصلاب من توجه نمیکنه همه زندگیش خانوادشه طبیعیه؟

خیلی بهشون میرسه خیلی دوسشون داره همین باعث شده ب زندگی خودمون نرسه هیچ کدوم ازکارایی ک برای اوناانجام میده برامن نمیده دوکلمه حرف بزنم فقط بافریادجوابمومیده همش دعواداریم شب تاصب داخل حیاطم اونم پیش مادرش واقعاتحملش سخته خیلی دلم گرفته 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سکوت کن ی مدت خیلی ساکت 

فقط کارای خونه رو انجام بده 

کاریم ک میخواد از شما تا جایی ک میتونی انجام بده البته اولویت با خودت باشه 

به خودت خیلی برس جلوش ماسک بزار لباس خوشگل بپوش اصلا بحث نکن کرم بزن 

هرچیم حرف زد بگو اوکی مرسی و بخند 

دعوا داشت باهات کلا پاشو برو 

متفاوت رفتار کن 

بهت پیشنهاد میکنم از راه دوستی با خانوادش در بیا. هم حساسیتش کمتر میشه،هم تو اذیت نمیشی،هم به مرور ...

خیلی خستم پیش خانوادش فقط بایدکارکنم اوناخیلی پررعن بخداتحملشون سخته بقیه پسراش رفتن مونده فقدشوهرمن

شوهرمم ک مشکلی ندارع خیلیم راضیه ولی بخدا حق من ضایع شده تواین سالهایک دکترنبرده ی لباس برام نگرفته خودم دربه درتنهابودم

شوهرمنم تک پسره همیشه به خانوادش میرسه منم کاریش ندارم اصلا دخالت نمیکنم،خانوادشم هرکاری ما داشته با ...

من شرایطم فرقه داخل یک خونه باهاشون زندگی میکنم یک اتاق دارم خیلی بی انگیزه وافسردم هیچی ازخودمون نداریم بایارانم زندگی میکردم اونم قط کردن

سکوت کن ی مدت خیلی ساکت فقط کارای خونه رو انجام بده کاریم ک میخواد از شما تا جایی ک میتونی انجام بده ...

شوهرم اصلانیست ماهیچوقت باهم حرفی نداریم

اون فقط فکرخودشه خیلی خستم دلم گریه میخاد نمیدونم حتی الان کجاست

شوهرم اصلانیست ماهیچوقت باهم حرفی نداریماون فقط فکرخودشه خیلی خستم دلم گریه میخاد نمیدونم حتی الان ک ...

طول میکشه تا بفهمی نزاری حال خوبت ب کسی مربوط باشه 

مردا اگه ببینن میتونن ناراحتت کنه دریغ نمیکنن 

ببین روز خوب داشتن ربط نده ب هیچی 

صبح با انرژی ی دوش بگیر ارایش ملیح کن  کاراتو انجام بده 

اهنگ بزار ی هفته اینجوری باش 

اهمیت بهش نده تو خونه برا خودت سرگرمی درست کن

طول میکشه تا بفهمی نزاری حال خوبت ب کسی مربوط باشه مردا اگه ببینن میتونن ناراحتت کنه دریغ نمیکنن ببی ...

فکرمیکنی بعد۵سال اینکارونکردم؟؟

خیلی وقتاهمینم ولی منم دلم توجه ومحبت میخاد

بخداسرسفره افطارمیشینیم تک تک شرومیکنه تعارف فقط منونمیبینه

بخدا من حتی خونم ندارم داخل یک اتاق زندگی کردم باهاش

خیلی سختی کشیدم ومیکشم حقم نیس شوهرم اینجوری باهام کنه

فکرمیکنی بعد۵سال اینکارونکردم؟؟خیلی وقتاهمینم ولی منم دلم توجه ومحبت میخادبخداسرسفره افطارمیشینیم تک ...

از اول اینطوری بوده 

خوب ی ادم افسرده و بیحال باشه از خداشه ک بی تفاوت باشه باهاتون