2777
2789

بخاطر یه موضوعی تا الان لباس و مانتو اینا نگرفتم و هرچی میرم پرو میکنم بهم نمیان تصمیم گرفتم فردا برم پارچه مازراتی بگیرم مانتو کتی بدوزم فقط نمیدونم چه مدلی بدوزم از این کتی حالت کیمونو که مربعی طوره یا مانتو کتی که یکم بلنده؟

میشه اگه مدل دارید عکس بفرستید؟

وچه رنگ پارچه ای بکیرم؟

قدم ۱۶۸ و وزنم ۶۲ 

چه مدلی بهم میاد به نطرتون؟

منم از مانتوها بازار خوشم نیومد دوتا پارچه گرفتم

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بگی چه مدلایی میخوای بدوزی؟

منم موندم چکارکنم ی کرپ و ی پارچه دیپلمات گرفتم ...براهمین هنوز ندادم خیاط چون نمیتونم انتخاب کنم

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
باید بری یه خیاط خوب در این مورد نظر بده که چه مدل مانتو و کتی بهت میاد. ولی در مورد رنگ میتونم کمک ...

باشه عزیزم 

چه رنگی بگیرم هم بهم بیاد هم قدیمی نشه 

رنگ پوستم سفیده وزن و قدممم گفتم 

میشه بپرسم دیپلمات و متری چند و چه رنگی گرفتین؟

آبی گرفتم ۳۰۰ وخوردی میداد ما دسته جمعی رفتیم ۳۰۰داد

منظورم از دسته جمعی اینه باخاله ها رفتیم همه مون خرید کردیم

مبارکتون باشه🤍

ممنونم عزیز همچنین