بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودم دانشجوی فیزیوتراپی نیستم ولی واسه مشکلی فیزیوتراپی میرفتم ب نظرم فیزیوتراپ باید خوش اخلاق با روحیه صبور زیاد باشه چون انواع بیمارا تو هرگروه سنی اونجا میان باید باهمه سر و کله بزنه و صبوری کنه
عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠
عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠
بعد میتونم بپرسم ک هزینه چقد شد؟اول پیش دکتر رفتید بعد پیش فیزیوتراپ درسته؟چون تو گوگل خونده بودم بد ...
بله اول پرشک بعد فیزیوتراپ رفتم چون دکتر برام نوشت اکثرن هم دکترا ارتوپد واسه دردا فیزیوتراپ معرفی میکنن اولا ک دکتر فیزیوتراپ واقعا رفتار خوب و مهربونی داشت ک اگ نبود من جلسات ادامه نمیدادم و صبور و جلسه بستگی ب یک اندام یا دو اندام یا هرچی تعداد اندام داره متغییره حداقلش جلسه ای ۲۰۰ ب بالا اونجا کلی دستگاه دیگ هم هست ک بهرحال گرونه لیزر و چیزا دیگ ک من اسمشون نمیدونم