2777
2789
عنوان

دانشجوی فیزیوتراپی داریم

4724 بازدید | 64 پست

دانشجوی فیزیوتراپی داریم اینجا؟

امسال دوازدهمم اردی‌بهشت کنکورمه

کسی هست ک درباره رشته فیزیوتراپی اطلاعات داشته باشه؟

چطور رشته ایه؟

پزشکی دوست نداری؟فیزیو رشته بسیار شیکیه بنظرم اگه علاقه داری...کنکور دارم منم

پزشکی دوست دارم ولی درسامو در اون حدی نخوندم ک بتونم رتبه پزشکیو بیارم

تازه از امروز میخوام شروع کنم برا خوندن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم دانشجوی فیزیوتراپی نیستم ولی واسه مشکلی فیزیوتراپی میرفتم ب نظرم فیزیوتراپ باید خوش اخلاق با روحیه صبور  زیاد باشه چون انواع بیمارا  تو هرگروه سنی اونجا میان باید باهمه سر و کله بزنه  و صبوری کنه 

توان بدنی بالایی میخواد هم فیزیو هم کار

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

خودم دانشجوی فیزیوتراپی نیستم ولی واسه مشکلی فیزیوتراپی میرفتم ب نظرم فیزیوتراپ باید خوش اخلاق با رو ...

بعد میتونم بپرسم ک هزینه چقد شد؟

اول پیش دکتر رفتید بعد پیش فیزیوتراپ درسته؟

چون تو گوگل خونده بودم بدون نسخه پزشک معاینه نمیکنه و این حرفا

پزشکی دوست دارم ولی درسامو در اون حدی نخوندم ک بتونم رتبه پزشکیو بیارمتازه از امروز میخوام شروع کنم ...

خب فیزیو که رتبه بهتری از پزشکی میخواد!

فیزیو تا ۵۰۰۰ بشه نهایت

ولی پزشکی تعهدی تا ۶۰۰۰و خورده ای هم میشه

💄🩺

خب فیزیو که رتبه بهتری از پزشکی میخواد!فیزیو تا ۵۰۰۰ بشه نهایتولی پزشکی تعهدی تا ۶۰۰۰و خورده ای هم م ...

پزشکی تعهدی وقت تلف کردنه

خود پزشکی چند سال طول میکشه تا بلاخره ب درآمد برسی

بعد حالا بخوای تعهدی هم بخونی...

چطور یعنی؟قراره بیمارارو بلند کنیم؟ یا چی؟🤔

تو کار بیشتره این قضیه

چون تو فیزیو دستگاهها بیشتره

ولی بهرحال توان بدنی میخواد

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

بازار کار خیلی خوبی داره ب علاوه درآمد خیلی خوب اما برای شروع باید یه پشتوانه عالی برای اسارت و خرید ...

باید کلینیک باز کنم؟

نمیتونم برم بیمارستان کار کنم؟

بعد میتونم بپرسم ک هزینه چقد شد؟اول پیش دکتر رفتید بعد پیش فیزیوتراپ درسته؟چون تو گوگل خونده بودم بد ...

بله اول پرشک بعد فیزیوتراپ رفتم چون دکتر برام نوشت اکثرن هم دکترا ارتوپد واسه دردا فیزیوتراپ معرفی میکنن اولا ک دکتر فیزیوتراپ واقعا رفتار خوب و مهربونی داشت  ک اگ نبود من جلسات ادامه نمیدادم و صبور و جلسه بستگی ب یک اندام یا دو اندام یا هرچی تعداد اندام داره متغییره حداقلش جلسه ای ۲۰۰ ب بالا اونجا کلی دستگاه دیگ هم هست ک بهرحال گرونه لیزر و چیزا دیگ ک من اسمشون نمیدونم