hadis_raha مدیر استارتر عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 2934 عنوان علت بوی سوختگی 149 بازدید | 5 پست سلام دوستان دستگاه آبمیوه گیریم و یکساله خریدم و کلا ۶ بار استفاده کردم ولی هر ۶ بارش بوی سوختگی میده میترسم ب نظرتون عادیه؟مخلوط کن اب مرکبات گیری چندکاره است مارک بوش بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا" 1403/12/27 | 20:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جودی_بدون_لنگ_دراز عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 13115 نمیدونم دستگاهت چطوریه ولی اینایی که مثل پارچن زیرشون خوب چفت نشه پلاستیکش خورده میشه ،بوی جزقاله شدن پلاستیکشه
hadis_raha مدیر استارتر عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 2934 نمیدونم دستگاهت چطوریه ولی اینایی که مثل پارچن زیرشون خوب چفت نشه پلاستیکش خورده میشه ،بوی جزقاله شد ... مرسی عزیزم ب نظرت ببرم نشون بدم؟میگم شاید بوی نوییشه ولی از طرفیم میترسم روشن کنم بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
جودی_بدون_لنگ_دراز عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 13115 مرسی عزیزم ب نظرت ببرم نشون بدم؟میگم شاید بوی نوییشه ولی از طرفیم میترسم روشن کنم من یه وسیله برقی ایرانی خریدمدوسه بار اول بو سوختگی میداد رفتم پیش فروشنده گفت درست میشه ، بعدش خداروشکر خوب شدالانم اگر دستگاه من بود ترجیح میدادم ببرم کسی که سر در میاره نگا کنه،تا وسواس فکریم اروم شه🤣🤣
hadis_raha مدیر استارتر عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 2934 من یه وسیله برقی ایرانی خریدمدوسه بار اول بو سوختگی میداد رفتم پیش فروشنده گفت درست میشه ، بعدش خدار ... مرسی عزیزم منم همین کار و میکنم😂♥️ بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
جودی_بدون_لنگ_دراز عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 13115 مرسی عزیزم منم همین کار و میکنم😂♥️ خواهش میکنم 🤣❤️