2777
2789

من دو هفته پیش انجام دادم تازه داره کم کم خوب میشه

OFF خوبی بدی دیدن حلال کنید؛این کاربری برا همیشه بسته میشه.خدانگهدار.هیچ وقت نمیبخشمت سعید دیدار من تو باشه به قیامت فقط امیدوارم اون موقع خود خدا همه چیز نشونت میده شرمنده حرفات کارات نشی .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حین عمل چیزی حس نمیکنی اما اگه نهان باشه خیلی طول میکشه دراوردنش وخب یکم‌سخته اینجوریه که با مته تراشش میدن تیکه تیکه درمیارن و تا روز بعد جراحی غذای آبکی مثل سوپ وشیربرنج میتونی بخوری چون بخاطر تورم وبیحسی ودرد فک نمیتونی بجویی و اینکه تا ۱۰روز فکت اندازه یه بند انگشت وا میشه البته قرص دگزا برای کاهش تورم خیلی تاثیر داره

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤
چقدر طول کشبد دردتامپول یا دارو چیا دادنورم هم‌کردی؟

حدود ی رب طول کشید 

ورم زیادی نداشت روز بعدش اوکی بود 

بی حسی ک میره تازه حس میکنی مخت از داخل دندونت کشیدن بیرون 

OFF خوبی بدی دیدن حلال کنید؛این کاربری برا همیشه بسته میشه.خدانگهدار.هیچ وقت نمیبخشمت سعید دیدار من تو باشه به قیامت فقط امیدوارم اون موقع خود خدا همه چیز نشونت میده شرمنده حرفات کارات نشی .

چیا خوردی غذا اینا منظورمهتا کی خونریزی داشتیدهنتو باز کردی زخمتو ببینی ؟

دهنم روز اول اصلا باز نمیشد   حتی سوپی که میخورم مثل فرنی میکس کرده بودم    خونریزی تا دو روز داشتم   اما دکتر میگفت خون و نباید تف کنی باید قورت بدی       چون آنتی بیوتیک داده بود زخمم تمیز بود   بعد از یک هفته هم بخیه هامو کشید