2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورم درد بعد جراحی بودکمپرس گرم کردی؟ یا سرد ؟

سرد زیاد بستنی خوردم خیلییییییی درد داشت رو استخوان فکم بود دندونم هنو تازه داره کم کم جوش میخوره

OFF خوبی بدی دیدن حلال کنید؛این کاربری برا همیشه بسته میشه.خدانگهدار.هیچ وقت نمیبخشمت سعید دیدار من تو باشه به قیامت فقط امیدوارم اون موقع خود خدا همه چیز نشونت میده شرمنده حرفات کارات نشی .

شما ورمت زیاد بود؟ درد چقدر طول کشیدبقیه دندوناتم درد میکرد؟

اوف خیلی کل صورتم‌ورم بوددردم سه روز بود شدیدش ولی کم کم‌بهتر میشد بقیه دندونان اوکی بود فقط فکم خیلی درد میکرد نمیشد بازش کرد قاشق نمیشد بزارم دهنم

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤

دندان نهفته دارم بعد عید میخوام برم جراحی...یادش افتادم حالم گرفته شد

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
حس تیر کشیدن داشتی ؟ یا اینکه چیزی رو زخمته؟ روش میخوابیدی؟

تیر میکشید کلا تا مخم‌سوت میکشید ولی با مسکن آروم میشد زخمم اصلا اذیت نداشت فقط بخیه اذیت میکرد روش میخوابیدم اره

خمیازه و عطسه چطور ؟ چجوری انجام میدادی؟

😂😂😂😂 اصلا انجام نمیدادم عطسه ام میگرفت بینیمو میگرفتم محکم‌که نیاد عطسه یه وضعی بودا

بخیه هات چه رنگی بود ؟ دیدی ؟ برای من اون قسمت انگار گوشت نداره

نخ بخیه مشکی بود قسمت لثه هم قرمز بود عادیه دیگه یه قسمتی از لثه برش میخوره خب

2790
2778
2791
2779
2792