2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی و یه سئوال

| مشاهده متن کامل بحث + 1370 بازدید | 81 پست
برای همین ناراحتم

عیب نداره شما ناراحت نشید موضوع شما فرق میکنه‌چون نتو نستید اعتماد کنید بهش ندادید مواظب باشید دیگه این موردا براتون پیش نیاد ویکی دیگه حرفایی که به آدما می‌زنیم خیلی باید رو حرفامون دقت کنیم حتی یه شوخی زمانی که یه فردی رو ناراحت کنه یه رازیشو با شوخی بهش بگی یا بدبختیشو با شوخی به رخش بکشی یا طعنه ناتوان بودن یاهرچیزدیگه ای به کسی  بزنی... این حرفا به نظرم هرچند که مهم به نظر نمیرسن اماخیلیا نمیبخشن وقطعا تاوانشونو میبینن اینو گفتم چون خودم خیلی از کلمات بدم میاد توسط کسی تحقیر نشدم یا... ولی یه نفر یه کلماتی وحرفایی بهم‌میزنه که مثل یه کارد میشینه تو قلبم و احساس خرد شدن تمام استخونای بدنم‌میکنم و میدونم‌که یه روزی جوابشو میبینه

‌‌‌‌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو فصل های قبلی هم یه آقاهه بود می‌گفت از کار گندم زار داشتم رد میشدم یهو پام لغزیدن نزدیک بود بخورم ...

😐🤧 هوف چقدر سخت

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

این سپهرو اخر سر بخشیدن؟ یا گفتن حالا بمون

چیزی در این مورد نگفت ولی خب حتما بخشیدن چون پیرمرد داشت از طرف سپهر درخواست قبول توبه شو میکرد تو حرم، حالا داستانش ادامه داره ۲قسمتیه