2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی و یه سئوال

| مشاهده متن کامل بحث + 1372 بازدید | 81 پست
تو فصل های قبلی هم یه آقاهه بود می‌گفت از کار گندم زار داشتم رد میشدم یهو پام لغزیدن نزدیک بود بخورم ...

یا خدا بعضی چیزا ناخوداگاهه دست بدنه 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

♥️ خلاف یک مسئله ای ثابت نشده، این حرف که برنامه دروغه تهمت به اون فردهچندین ساله این برنامه به صورت ...

عزیزم با همه حرفات موافقما ولی دوتا چیز اگ حدیث ثقلین منظورته اون قرآن و اهل بیت بوده

و اینکه ما در هر صورت پاداش میگیریم فقط باید انتخاب کنیم چه پاداشی و زود یا دیر 

وقتی ما برای تظاهر و ریا کار خیر میکنیم برای اینکه مردم بگن فلانی چه آدم خوبیه اون کار رو انجام دادیم پس پاداش ما همونه و تو دنیا گرفتیم خیلی زود .

اگ برای رضای خدا باشه خدا به خاطر همون بهمون پاداش میده و موجب قربت ما میشه 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
یه جاش نوشته بود که فلانی رفته بود کربلا اونجا یه پیرمرد ناشنوا و بهش سپردن چندروز مواظبش باشه همه ج ...

این سپهرو اخر سر بخشیدن؟ یا گفتن حالا بمون

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
پس اکثریت تو این برنامه میگن تو برزخ دارن حسابرسی میشن

این اقا رفته بودن اینده و ظهر قیامت رو دیده بودن

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲

اون خانم تعلیق شده بود وقتی من فهمیدم دروغ گفته،تمام تاپیکهاش هم قفل بود

خوب شما وظیفه ای نداشتی نیتت هم خیر بود خودتم الان داری برای خودت حسابرسی میکنی نشون دهنده ی نیت خیرت هست ان شاءالله که اون خانم هم اگ راست گفته خداوند از جای دیگه بهش خیر برسونه

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

هرچقدر تو برزخ باشن عذاب ببینن ازگناهشون کمتر میشه وقتیم برسه روز قیامت که بقیه عذاب گناهانشونو میبینن که روز قیامت سخت تره عذاب هاش.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

اگر واقعا نیاز داشته بلشه ومنتظرت باشه واقعا همینطوره چون من یه بار قرار شد یع نفر برام کتاب تست بخره پیام‌میداد که جه کتابی میخوای واینا ولی گولم زد برام نخرید و خیلی حس بدی داشتم خیلی ناراحت شدم هیچ وقت نمیبخشمش کل تابستو ن به امیدش نشستم الان کلی از درسام عقبم وزمانی برای جبران نموند معلمم بود خودش گفت برات میخرم هر روزم‌پیام میداد میدونست ما وضعمون خوب نیست ولی ازم‌سو استفاده میکرد که براش تخم نرغ وباقلاو...ببرم با وجود اینکه خودمونم نداشتیم‌میرفتم‌کمک همسایه هامون برای چیدن باقلا که یکمی بهم بدن براش ببرم بعدجوابمم نداد 

‌‌‌‌
می‌دونم شما خانم معتقدی هستید،میشه بگید به نظرتون چند درصدش واقعیه؟ یکی از بچه ها حرف خوبی زد اینکه ...

ببین وقتی یه عمل مستحب انجام بده بهش اون دنیا قراره یه ارفاقی بشه مثلا چون فلان کمک رو کردی پس یه درجه برو بالاتر اما باید خلوص اون نیت رو بسنجن که آیا خلوص داشتی یا برای ریا بوده اگ برای ریا بوده پس جواب عملت همون به به و چه چه مردم خواهد بود و پاداش اخروی نداره

یکی بود میگفت مداحی میکردم میگفتن به به آفرین منم لذت می بردم مغرورمیشدم  میگفت انگار همونا میشد پاداش کار من

عزیزم ما در برزخ هم بهشت و جهنم داریم

بهشت و جهنم برزخی

کسی که اهل جهنمه در آخرت، بعد از مرگش وارد جهنم برزخی میشه تا زمانی که قیامت شروع بشه. 

و کسی هم که اهل بهشت باشه در آخرت، بعد از مرگش وارد بهشت برزخی میشه تا زمان برپایی قیامت و تسویه حساب. 

این بین، ممکنه کسی باشه که اهل بهشته، ولی خب گناهانی هم داره؛ این شخص بعد از مرگش وارد جهنم برزخی میشه تا تاوان گناهانش رو پس بده و پاک بشه و در آخرت وارد بهشت بشه. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸