2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی و یه سئوال

| مشاهده متن کامل بحث + 1375 بازدید | 81 پست

فمن یعمل مثقال ذرّة خیراً یره و من یعمل مثقال ذرّة شرّاً یره)؛ هرکس ذرهای کار خیر یا شر انجام دهد، آن را خواهد دید

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲

اینجا یکی تاپیک زد پول پوشک و شیر خشک نداره برا بچه اش

پول زدم براش. فرداش تاپیک کله پاچه زد 

وای انقد اعصابم خورد شد بااینک خودم هیچی پول نداشتم، ولی ب روش نیوردم 

اگ میخونی بدون حلالت نمیکنم اگ دروغ گفته باشی😂

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کن ادم منظور داشته باشه وای چی میشه چقدراینجوری واسمون پیش اومده منظور داشتیم وتظاهرکردیم که منظو ...

آره واقعا درسته 

من که فقط امیدم به کارای خوبمه که کارای بدمو جبران کنه 🤐

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 

به نظرم تنها اشتباهت این بود که به روش نیاوردی باید به روش می آوردی و میگفتی به این دلیل بهت نمیدم شما که کار اشتباهیی نکردی کار اشتباه رو اون خانم کرد که دروغ گفت

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
دقیقا منم توهمین فکرم

تو فصل های قبلی هم یه آقاهه بود می‌گفت از کار گندم زار داشتم رد میشدم یهو پام لغزیدن نزدیک بود بخورم زمین چند تا شاخه گندم رو ناخودآگاه با دست گرفتم دونه های گندم ریخت زمین و بابت اون حسابرسی شدم میگفتن حق الناسه

اینجا یکی تاپیک زد پول پوشک و شیر خشک نداره برا بچه اشپول زدم براش. فرداش تاپیک کله پاچه زد وای انقد ...

اینجا به قدری تاپیک دروغ زیاده که اگه یکی راست هم بگه دیگه باور نمیکنم 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
به نظرم تنها اشتباهت این بود که به روش نیاوردی باید به روش می آوردی و میگفتی به این دلیل بهت نمیدم ش ...

اون خانم تعلیق شده بود وقتی من فهمیدم دروغ گفته،تمام تاپیکهاش هم قفل بود

تو فصل های قبلی هم یه آقاهه بود می‌گفت از کار گندم زار داشتم رد میشدم یهو پام لغزیدن نزدیک بود بخورم ...

وای یاخدا.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

می‌دونم شما خانم معتقدی هستید،میشه بگید به نظرتون چند درصدش واقعیه؟ یکی از بچه ها حرف خوبی زد اینکه ...

♥️ خلاف یک مسئله ای ثابت نشده، این حرف که برنامه دروغه تهمت به اون فرده

چندین ساله این برنامه به صورت مردمی داره پخش میشه یعنی تجربه گر ها از خود مردمن با اسم های واقعی و محل زندگی هاشون

تازه هرکدوم با خانوادشونم مصاحبه میشه 

اگر دروغ بود یعنی هیچکدوم یه فیلم. نمیگرفت بگه اینها بابت پول بهم این پیشنهادو دادن حالا مردم فیلم. گرفتن ببینید اینها دروغگو هستن.. حداقلش این بود دیگه درسته؟ 

ولی نشده 

از اون طرف شما مرجع اصلیت عقل باشه، قرآن باشه و حدیث، 

حدیث تقلین رو یادت بیاد که گفتن به این دوتا یعنی قرآن و حدیث متصل باشید.. 

دیگه فراتر از این ازما نخواستن 

گفتن اعمال با نیت ها سنجیده میشه، چه زیادن بخشش هایی که برای اثبات برتری و منت گذاشتن بوده، خدا نمیگه این مستحبه چرا حساب کنم خدا نیت اون ادمو حساب میکنه 

حتی اعمال مباح هم محاسبه میشن چه برسه اعمال مستحب. همه چی حساب میشه

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
اینجا یکی تاپیک زد پول پوشک و شیر خشک نداره برا بچه اشپول زدم براش. فرداش تاپیک کله پاچه زد وای انقد ...

عزیزم توی کمک کردن باید اول به نزدیک ترین افرادت کمک کنی بعد به غریبه خصوصا اینجا که ملت خیلی هاشون به راحتی دروغ میگن

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
اون دنیا = بهشت و دوزخ (جهنم) که بعد از مرگ همه انسان ها و بعد از برپایی قیامت، هر کس داخل یکی از ای ...

آیا حسابرسی تو برزخ انجام میشه یا روز قیامت؟

آیا حسابرسی تو برزخ انجام میشه یا روز قیامت؟

قیامت عزیزم

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸