2777
2789
عنوان

چرا چیزی که برای خودتون ناراحت کنندس برای دیگران خوشحال میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 63 پست

دقیقا

کور شه هرکی که ارثو میراسو میکشه بالا چه دختر چه پسر

والا برادرشوهر منم سهم مارو خورد جالبیش اینجاس مادرشوهرمم سمت اوناس

هه تازه هرخرج مادرشوهرمم همون برادرشوهرم با شوهرم میدن ینی انقق ناراحت شدم از این کارشون ک با دل شکسته ب خدا گفتم اگ واقعا خدایی اگ واقعا خدایی وجود داری نامردی جوابشونو ندی انشالله خانوادگی تصادف کنن بمیرن 

انشالله زندگیشون بپاشه اون زندگی زندگی تشه هروز دعوا هروز جنگ باشه از الان ب بعد دیگه خوشی تو زندگیشون نباشه

اگ نابودیشونو با چشمم نبیبنم ب خدا شک میکنم..

لطفا دل نشکنین با حرفاتون، پشت هرکاربر یه قلب می تپه🙂♥️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من سحری خوندم تاپیکو از حرص داشتم خفه میشدم. دایی من اینکارو کرد با این فرق که هیچی نداد به خواهراش ...

😡😡😡 واقعا باید میشستی و پهنش میکردی کسی که تاپیک زده بود رو 😂 

میان دشمن و وطن ننگ بر آن که شک کند 🍂 به آرزو هام قول رسیدن دادم 🤗🤍 نر های بی ناموس درخواست دوستی ندید 😡

اره گفتن . کم ندیدم اینجا

مردم بد شدن میدونی آدم باید مواظب باشه کسب حقشو نخوره خود آدمم حق کسی رو نخوره. دیگه دوران بدیه حواسمون باید به خودمون و زندگیمون و اعمالمون باشه

🌹

رنج دانستن دمار از جان انسان میبرد

خوشبحال خوش خیالان،جاهلان،خوش باوران😞😞😞😞😞

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

دیگه حرام خواریه دیگه

خانواده شوهرم مدام بد دامادشون رو میگفتن که هیچی برا دختر ما خرج نکرد و خانواده اش کمکش نکردن،بعد خودشون چندین درجه بدتر از اون رو سر من آوردن(باز بخدا درحدی که دامادشون بهشون احترام میزاشت اونها به من احترام میزاشتن برام کافی بود)

مادرم سر اینکه داییم بهش ارث نداد ناراحته ولی هیچوقت ندیدم بگه به دخترهام ارث میدم، و همه چیز میگه برا پسراست

پدرمم همین نظر رو داره

من نه از خانواده خودم شانس آوردم نه از خانواده شوهر

شرف سگ از وطن فروش بالاتره 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا هرکس رو به مکر خودش گرفتار کن🤲

اینجا یک باگ هست.قطعا همینجوری کسی نگفته حقتونه. اصلا مگه میشه.حتما یک جریاناتی توی تاپیک گفته شده ب ...

حالا من تاپیکو اینجا بنویسم لینکشو دعوا میشه . جاش نیست . اون خانومم خودش این کارو نکرده همسرش کرده و میگفت چون پدر به دختر جهیزیه میده ما اینکارو کردیم . مگه بقیه پدرا جهیزیه نمیدن به دختر ؟ ولی خب اصلا موضوع این بود که خواهر شوهرام گفتن حلال نمیکنیم و فلان 😂😂😂 یعنی حتی خواهر شوهر حق حلال کردنم نداره بابت این قضیه

✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ✨ برای دعا و حاجت دل هم دعا کنیم ☺️

دیگه حرام خواریه دیگهخانواده شوهرم مدام بد دامادشون رو میگفتن که هیچی برا دختر ما خرج نکرد و خانواده ...

عزیزم🙂 شما تلاش کن خودت زندگیتو بسازی به حدی بالا بری نیاز نداشته باشی به این چیزا

بعضی عروسا فکر میکنن از دختر خانواده حق بیشتری دارنمتاسفانه قانون هم داغونه وپشت پسره وخانواده ها هم ...

عزیز من خودم عروسم طرف همسرم اصلا اینجوری نیستم اصلاااا ولی داداشای من که خدا حفظشون کنه همه چیزرو زیر زیرکی میزنن به اسم خودشون واز ما واهمه دارن ولی خداییش م۶ت از پیری پدر مادرم میترسم چون الان با چرب زبونی همه چیزو صاحب شدن بعدا اگه چیزی نون بهشون چی۰😭😭

❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم  میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و  شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین  منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹

تو دانشگاه یه درسی داشتیم بهداشت روانی استادمون موقع تدریس از یه نظریه صحبت کرد وقتی فشار اجتماعی تو ...

ایران تو این مرحله است دقیقا😂

بعضی عروسا فکر میکنن از دختر خانواده حق بیشتری دارنمتاسفانه قانون هم داغونه وپشت پسره وخانواده ها هم ...

عزیزم ای کاش همین قانون رعایت بشه و به دختر نصف پسر ارث بدن بقیه پیشکششون

همینم نمیدن

شرف سگ از وطن فروش بالاتره 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا هرکس رو به مکر خودش گرفتار کن🤲

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز