2777
2789
عنوان

چرا چیزی که برای خودتون ناراحت کنندس برای دیگران خوشحال میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 63 پست
عزیز من خودم عروسم طرف همسرم اصلا اینجوری نیستم اصلاااا ولی داداشای من که خدا حفظشون کنه همه چیزرو ز ...

ندن بهشون 

❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم  میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و  شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین  منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹

آره اسی بگو بریم بخونیم بیشتر حرص بخوریم

والا دعوا میشه تعلیقم میکنن فقط ازین میترسم . حوصله شو ندارم

✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ✨ برای دعا و حاجت دل هم دعا کنیم ☺️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم ای کاش همین قانون رعایت بشه و به دختر نصف پسر ارث بدن بقیه پیشکششونهمینم نمیدن

بنظرم بخاطر این راضی نیستن به دختر ارث برسه بخاطر همین قانون مسخرس 

اگه قانون زنم اندازه مرد حساب میکرد دیگه کسی جرات نمیکرد ارث دخترو نده

حالا من تاپیکو اینجا بنویسم لینکشو دعوا میشه . جاش نیست . اون خانومم خودش این کارو نکرده همسرش کرده ...

چه حرف مسخره ای برای دختر جهیزیه میخره برای پسر عروسی میگیره

اصلا به پسر وعروس چه ربطی داره پدره واسه کی خرج میکنه 

عزیزم🙂 شما تلاش کن خودت زندگیتو بسازی به حدی بالا بری نیاز نداشته باشی به این چیزا

من خودم شاغلم،و خیلی به زندگیم کمک کردم، البته دروغ نگم پدرم گذاشت تو خونه اش زندگی کنیم تا وقتی داداشم زن بگیره

پدرشوهرم که دیگه هیچییی

الان دم عیده میگم برا مادرم پارچه بگیرم بعد میگم مگه جز آسیب روحی و روانی و آبرویی چی برام داشت؟

نگا درد من از این قضیه ارث و میراث نیست، درد من اینه که خواستگار متمول زیاد داشتم،خیلی زیاد،ولی پدر مادرم همه رو رد کردن و در نهایت با کسی ازدواج کردم که هیچی ندار بو(حالا نه اینکه واقعا هیچی نداشته باشه ولی خب نسبت به خواستگارهای دیگه ام اوکی نبود)...و من بابت دخالتشون تو ازدواجم ازشون ناراحتم

باورت میشه فاصله خونه ام تا خونه پدرم ۳ دقیقه است ولی طی این چندماهی که عروسی کردم میانگین ماهی یکبار رفتم خونه شون؟

با خانواده شوهرمم که کلا قطع رابطه ایم و حتی برا عید به شوهرم گفتم برو پیش مادرت و خودش میگه نمیرم...

شرف سگ از وطن فروش بالاتره 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا هرکس رو به مکر خودش گرفتار کن🤲

بنظرم بخاطر این راضی نیستن به دختر ارث برسه بخاطر همین قانون مسخرس اگه قانون زنم اندازه مرد حساب میک ...

اصلا دختر رو آدم حساب نمیکنن، بعد پیری و کوری شون همون دختر باید دستشون رو بگیره

حالا ما که پدر شوهرم هیچی بهمون نداد ولی همیشه با خودم میگفتم اگه روزی پدرشوهرم بخواد به دخترش اندازه پسرها ارث بده جداقل من یکی نمیزارم شوهرم مخالفتی کنه و میگم چه عیب داره

از بد روزگار پدر شوهرم به خودموم چیزی نداد🤣🤣

اصلا دختر رو آدم حساب نمیکنن، بعد پیری و کوری شون همون دختر باید دستشون رو بگیرهحالا ما که پدر شوهرم ...

بنظر من سر پیر وکوری هم دخترا بهشون بگن برید سراغ پسراتون

ببین بخاطر مال دنیا نیستا بخاطر اینه که دخترو آدم حساب نمیکنن

همیشه برام سوال بوده چرا عروس از دختر خودشون براشون عزیز تره

اصلا مادر من خود کم بینی داره

فکر کن من یه دختر سالم سر به زیر ۲۰ ساله رتبه سه رقمی کنکور، نفر دوم شهرستان تو کنکور ،یه رشته ای میخوندم که شغلش حتمی بود، اوضاع خانواده خوب، چهره خوب، هر ماه خواستگار داشتم، بعد انقدر اذیتم میکرد تا با آدمی که شغل نداشت ازدواج کنم، میگفت تو شوهر گیرت نمیاد، جالبیش اینه که رو خواستگار خوبها تاکید نمیکرد ، رو اونایی تاکید میکرد که سگ روشون تف نمیکرد

خدا به سر شاهده یکی نبود از فک و فامل و درو همسایه و دوست و آشنا و همکار که منو بشناسه و خواستگاری نیاد باز این زن میگفت هیشکی تورو نمیگیره پوسیدی سنت رفت بالا 

پدرمم دست کمی از مادرم نداشت

برای فرار از دستش ازدواج کردم که خانواده شوهرمم شدن این

الان انتظار داره چون برام قورمه سبزی میپزه دوستش داشته باشم و نبینم چجوری زندگیم رو نابود کرده😅

حیف از جوانیم

بنظر من سر پیر وکوری هم دخترا بهشون بگن برید سراغ پسراتونببین بخاطر مال دنیا نیستا بخاطر اینه که دخت ...

بله درستش همینه،اتفاقا فرق گذاشتن بین فرزندان حرام و گناه بزرگیه، مثل حضرت یعقوب که باعث شد پسراش به یوسف حسادت کنند🙁

ولی میگن نهههه ما هر کار خواستیم میکنیم و شما هم باید احترام بزارید

اصلا مادر من خود کم بینی دارهفکر کن من یه دختر سالم سر به زیر ۲۰ ساله رتبه سه رقمی کنکور، نفر دوم شه ...

الان شاغلین؟

✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ✨ برای دعا و حاجت دل هم دعا کنیم ☺️

وای آخه چرا همچین کاری باهات کردمگه یه مادر جز خوشبختی بچش چی میخواد

مشکلات داشت، قرص اعصاب میخوره

نمیدونم زندگیم رو به گند کشید، خیلی مفصل تر از اینهاست این قضیه

ولی تماااام مردم میگفتن حیف از این دختر، کجا شوهرش دادید😅😅

شوهرم خوبه ها ، ولی خانواده بسیار بدی داره و اوضاع مالیشم در حد بقیه خواستگارهام نبود

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز