یکی نوشته بود قیمت خونه ۷۵۰۰ عه ولی تو تقسیم ارث پدر شوهرم گفتیم ۶۵۰۰( یک میلیارد کم گفتن تا به خواهرا کمتر برسه ) . همه هم گفتن حقتونه نوش جونتون . حالا فک کنین پدرتون هزار سال انشالله عمر با عزت داشت و موقع تقسیم ارث داداشاتون ۱ میلیارد ارزون تر ثبت کنن پول خونه رو تا به شما حتی کمتر از نصف پسرا برسه . اون موقع تاپیک نمیزدین وای حقمونو خوردن ؟؟؟ چرا اینجوری ایم نسبت به هم ، قلبم میگیره میبینم بخاطر اوضاع اقتصادی نسبت به حتی قوم و خویشمون بی رحم شدیم (: 💔 دختر فرزند همون پدر نیستش ؟ قانونا که نصف پسر میگیره ،ولی همون حق نصفه نیمه هم روا نیست با دغل ازش صلب بشه . اینو نوشتم شاید کسی تو مسئله ی ارثیه هست ،تلنگری باشه.
✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ✨ برای دعا و حاجت دل هم دعا کنیم ☺️
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
انشاءالله پوله تو گلوشون گیر کنه خفه شن نره از گلوشون پایین چقدر پست و حقیر و نامردن خاک بر سراو بیش ...
من سحری خوندم تاپیکو از حرص داشتم خفه میشدم. دایی من اینکارو کرد با این فرق که هیچی نداد به خواهراش . خواهرا هم از سر نجابت هیچی نگفتن . ولی پدرم خدا حفظش کنه از همین الان نوشته که دختر و پسر برابر
✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ✨ برای دعا و حاجت دل هم دعا کنیم ☺️