سلام ، قصد یاد گیری در منزل دارم ، مجموعه هایی مثل سازکالا ، خنیاگر ، شمس پیانو و ... بسته هایی رو میفرشن ، اگه کسی استفاده کرده ، ممنون می شم بگه کدوم بهتره . ممنون
من ۹ ساله پیانو میزنم، ببین از نظر من بدون کلاس نمیشه واقعا ، خیلی مهمه که آدم حضوری بره استاد اشکالاتش بگیره بهش تمرین بده خیلی مهمه فکر نمیکنم این بسته ها فایده داشته باشه..
من ۹ ساله پیانو میزنم، ببین از نظر من بدون کلاس نمیشه واقعا ، خیلی مهمه که آدم حضوری بره استاد اشکال ...
اره هم نت خوانی هم قرار گیری دست روی ساز باید استاد بالاسرت باشه تازه ایراداتتم میگیره، من که کلا خودم نمیتونم تشخیص بدم اشکالم چیه ولی تا شروع به زدن میکنم استادم ایرادمو میگه
به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن
من ۹ ساله پیانو میزنم، ببین از نظر من بدون کلاس نمیشه واقعا ، خیلی مهمه که آدم حضوری بره استاد اشکال ...
خوب ، من تو شهرستانم ، شما احتمالا اطلاعاتی داشته باشید ، قبلاً تنبور رو تا حدی به همین روش یاد گرفتم . خوب جای استاد رو نمیده ولی بدم نیست .نمیشه راهنماییم کنید کدوم. بهتره ؟🙏🙏🙏🙏🙏
استارتر اگه بگردی میتونی استاد ارزون پیدا کنی تا حدود قیمت دورها یا یکم بیشتر ، توی دیوار و اینجور جاها رو چک کن معمولا دانشجوهای موسیقی یا کسایی که تازه تدریس رو شروع کردن ارزون تر میگیرن ، یکم با استاد حضوری پیش برو راهو چاهو نشونت بده بعدش دیگه با دوره برو جلو موفق باشی 🤍
به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن