2777
2789

شوهرم خیانت کرده بهم دو هفته پیش بود خونه مامانم بودم وصل بودم اینستاش چتاشونو دیدم بابام اینا فهمیدن نمیزاشتن برم یه زور اصرار رفتم ۸ ماهه عروسی کردم شوهرم تو ۸ ماه من آخر هفته ها میام خونه مامانم ۴۰ دقیقه راهه تا میام میگم چهارشنبه میام پنجشنبه یا جمعه بیا دنبالم بهونه میاره نمیاد سه چهار روز میمونم تا بیاد دنبالم این سری اومدم خونه مامانم ناخن بکارم گفتم جمعه بیا دنبالم نیومد موندم تا یکشنبه ک دیروزه گفت میام باز شب شد گفت خستم نمیام فردا میام ک بابام قاطی کرد گفت تو رو مسخره کرده نمیخادت بخادت مغازه رو بست شب ۱۱ ۱۲ میاد نیم ساعت ۴۰ دقیقه راهه چرا دم عید باید ۳ ۴ روز بزاره اینجا بمونی لباس عیدم ۳ روز مونده تا عید نخریده برام میگم ی قرون تو کارتم پول نریخته بگه چند روزه ک گذاشتم مونده میره بیرون شاید چیزی لازم داره  چيزي دلش میخاد بخره بخوره از کی بگیره بابام دیشب نمیذاشتم به زور زنگ زد بهش فوش داد گفت فردا میای اینجا تکلیفتو روشن کنم یا نیای میام اونجا شلوارتو در میارم 

به حرف پدرت گوش کن اون هم تجربه اش بیشتره هم مردا رو بیشتر میشناسه ، میخوای چکار به زور اویزون کسی بشی که نمیخوادت ؟

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی اصلاااا تو روی بابات واینستا 

طرفشو بگیر شوهرتو ادم کن اگه الان طرف شوهرتو بگیری ن شوهر برات میمونه نه خانواده 

بزار بدونه کسی پشتته 

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

بابات هم جنس خودشو بهتر می‌شناسه ، گوش کن به حرفش

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

خیانتش اصلا توجیه نداره، اون بحثش جداست به کل اصلا منظورم به اون مورد نیست

ولی عزیزم سه روز تو هفته خونه پدرتی چهار روز خونه خودت؟ نظم زندگیت بهم نمیخوره؟ میگن از دل برود هر انکه از دیده برفت ،مخصوصا که تازه عروسی هنوز اونقدرا به هم وابسته نشدین سعی کن بیشتر خونه باشی 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

اسی اصلاااا تو روی بابات واینستا طرفشو بگیر شوهرتو ادم کن اگه الان طرف شوهرتو بگیری ن شوهر برات میمو ...

دیشب انقد حرف زدم به مامان بابام گفتم دخالت میکنین چرا زنگ زدی اون حرفو زدی دیگه نمیاد دنبالم طلاقم میده میدونم زدم سرم گفتم زنگ نزن کار خودشو کرد زنگ زد مامانم گفت رفتی دیگه بابات پشتت وایمیسته