2777
2789
عنوان

پول نداشته باشید نمیرید بازار ❓❓

442 بازدید | 41 پست

من خیلی دلم میخواد برم بازار بگردم چون عید هم هست کلی وسایل ریختن بیرون و کلا دلم نمی‌خواد چیزی بخرم 

چون واقعا انقد تو خونه میمونم حالت افسردگی بهم دست میده ، مخصوصا چون باردارم می‌خوام مغزم باز شه یکم

ولی این ماه وضعمون اصلا خوب نبود ، در حدی که مثلا بخوام برا خودم یه چیز 200 تومنی بخرم ، حتی پول اونو نداریم 

همسرم میگه ول کن بیرون رفتن رو ، من پول ندارم بری بیرون 

منم چیزی نمیخوام خدایی ، یعنی در حد قدم زدن و نگا کردن 

میگه هر موقع پول اومد دستم برو 

میگم الان عیده الان وسایل ریختن بیرون 

از خرید محرومیم از تماشا کردن که نه 🥲🥲

شما پول نداشته باشید کلا بیرون نمیرید ؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میرم ، گاهی شده ۵۰تومن پول دارم با مترو یا اتوبوس میرم یه چرخی میزنم یه چی کوچک درحد پولم میخورم و برمیگردم .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
اگه یه چیزی ببینی خیلی دلت بخواد چی بدون پول که نمیشه بیرون رفت ادم بدون پول کلا فلجه

اونم همینو میگه ولی واقعا انقد تو خونه موندم اونم تک و تنها چون مامانم اینا هم یه شهر دیگه ان فقط تلفنی باهاشون حرف میزنم 

اینجایی هم که هستیم اونجور بازار نداره 

مثلا بخوابم برم بازار باید سوار یه ماشین بشم حدود یه ساعت ، یه ساعت و نیم برم تا برسم بازار 

چه پول داشته باشم چه نداشته باشم میرم بیرون و گردش 

حتی با پای پیاده 

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

بیرون رفتن و پول داشتن اصلا ربطی بهم نداره برو تو خونه نمون مگه حتما باید خرید کنی تازه هر موقع هم که پول داری مگه حتما خرید میکنی 

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق