2777
2789
عنوان

پول نداشته باشید نمیرید بازار ❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 41 پست
من راستش اعصابم خورد میشه نمیرم‌نگاه کنم اگر پول ندارم، طبیعت و پارک و اینا میرم

اینجایی که هستیم طبیعت و پارک و اینجور چیزا نداره ، یعنی یه دونه داره اونم آدم های معتاد و جوون و اینا جمع میشن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو چرخ بزن بابا حال و هوات عوض بشه مگه این همه آدم میانبیرون حتما یه چیزی قراره بخرن

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

چه پول داشته باشم چه نداشته باشم میرم بیرون و گردش حتی با پای پیاده

اره دیگ منم همینو میگم 

میگه تو درکم نمیکنی ببشتر از این شرمندم نکن پول ندارم

میگم بابا من پول نمیخوام می‌خوام همینجوری عادی برم بگردم میگه نه 

نرو بابا تو این شلوغی من جیبمم پر پول باشه نمیرم چیه اخه یه عده اشغال میان آدمو انگولک میکنن

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

اونم همینو میگه ولی واقعا انقد تو خونه موندم اونم تک و تنها چون مامانم اینا هم یه شهر دیگه ان فقط تل ...

شغل سوهرت چیه 

عزیزم درحد ۵۰ هزار تومن ۱۰۰ هزار تومن بزار کنار باهم برید پارک بستنی بخورید 

ماهم والا بخاطر چک شوهرم و قسط چیزی نخریدم وضعمون خوبه الحمدالله ولی درک میکنم شرایط همسرم میگم میزارم واسه بعد چونکه از دید خودم با شوهرم هرروز عید هست شما تحت تاثیر جو قرار نگیرید هروقت پول اومد دوتایی باهم برید