مامانا دخترمدوسالشه خیلی شیطونه یجا نمیشینه خواب درست نداره همه چیو داغون میکنه روزی هزار بار اب میریزه رو فرشم دریخچالو باز میکنه مدام صبح تا شب گریه میکنه یجا مهمونی میریم که بدتر اصلننمیتونمیدقیقه بشینم ابرمو میبره انقدر با همه چی خونه طرف کار داره موقع غذا خوردنم باید دنبالش بدوم فوق العاده بدغذاس نمیدونم چی کنم ارومتر بشه🥲
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اینایی که گفتی ویژگی های بچه های این سن هست، چیز غیر عادی نیست که بخواهی برطرفش کنی
باید تحمل کنی و مواظبش باشی
هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
همه همینن غصه نخور هرکی هرچی گفت بگو بچه شیطونی نکنه مریضه، فعلا این روشو برو جلو تا ببینیم این بچه ها کی درست میشن😐😂
عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون
الهی خداروشکر خوب شد منم هی یا خودم میگم بزرگ بشه بهتر میشه اما بعضی وقتا یکارایی میکنه کلن قاطی میک ...
دقیقا ماهم خیلی خسته شده بودیم دیگ فکن همچیو از دستش قایم میکردیم نمیدونم این بچه بازم خرابکاری میکرد ولی سه سالش ک شد مامانم کلاسای مادر و کودک فرستادش دیگه بهتر شد
من قوی نبودم، صبور هم نبودم، مجبور بودم. اجبار ازت یه آدم دیگه میسازه❤️🩹 "سال تولدم اشتباه ثبت شده"