2777
2789
عنوان

پانیک

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 76 پست
پانیک میشی باید زور خودتو بیمارستان برسونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من چون خواهرم پانیکش با حمله تنفسیه شده با شلوار گل گلی پریدم تو کوچه ماشین پیدا کردم بردمش بیمارستان 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

شوهرم اوایل خیلی همراهی کرد دیگ خسته شده براش مهم نیست به منم گفتن تیمارستان بستری شم خیلی ترسیدم

یعنی چی تیمارستان این چ طرز حرف زدنه مگه تو ی بنده خدا از عمد این کارو میکنی اکثر مردم از فکر زیاد و استرس پانیک میشن

یعنی چی تیمارستان این چ طرز حرف زدنه مگه تو ی بنده خدا از عمد این کارو میکنی اکثر مردم از فکر زیاد و ...

اینو مشاورم و دکتر روانپزشکم گفتن اگر یه نیگاه به تاپیکام بندازید متوجه میشی خیلی اوضاع روحیم خرابه 

خدامادرتون بیامرزه .انشالله خوب میشه سعی کنین خیلی هواشو داشته باشین .من که خانوادم همه کار برام کرد ...

جمیع رفتگان ممنونم عزیزم

بله حرف شما درسته 

دقیقا خواهر منم هر چند وقت ی بار میشه

بخدا قسم تو پنبه گذاشتمش و ازش مراقبت میکنم

من هم خواهرم دچار این مشکله و هم خواهرم

انشالله همتون سلامتتون رو بدست بیارین

خدا بیامرزه مادرتون رو خیلی مواظب بچه باشید ما ک سنمون باباست تحملش رو نداریم بخدا

جمیع رفتگان عزیزدلم

اره درست میگی من هم خواهرمو تا هم دوستمو هر کدوم ب نحویی اذیت میشن

جمیع رفتگان ممنونم عزیزمبله حرف شما درسته دقیقا خواهر منم هر چند وقت ی بار میشهبخدا قسم تو پنبه گذاش ...

ممنونم گلم .خداشمارو براخواهرتون حفظ کنه که هواشو دارین .منم خواهرام خیلی هوامو دارن الان بااینکه چنسال ازدواج کردم هرموقع مشکلم جدی بشه یکسره پیگرم هستن تاحالم بهتر بشه 

ممنونم گلم .خداشمارو براخواهرتون حفظ کنه که هواشو دارین .منم خواهرام خیلی هوامو دارن الان بااینکه چن ...

قربونت برم شما خیلی مهربونی انشالله خدا ب شما هم کمک کنه حیف شما درگیر این مسئله هستین خدا خواهرای شما رو هم حفظ کنه ک ب عنوان پشتیبان شما هستن خانواده خیلی مهمه 

2790
2778
2791
2779
2792