2777
2789
عنوان

پانیک

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 76 پست

سلام گلاب داری یکم بخور ب لباستم بزن مادرتو آروم صداکن بگو پشتتو ماساژ بده بعدش دراز بکش پاهاتو بزار رو دیوار نفس عمیق بکش . من دوروز یبار کارم اینه دیگه خیلی فشار بیاره باید بری دکتر سرم بزنی معمولا دیازپامم میزنن من دو شب پیش حالم بد شد سرم زدم یدونم دیازپام جاش میسوزه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

توروخدا نگو من بعد فوت مادرمم خواهرم پانیک میشه دارم سعی میکنم فقط روش نمونه چون خیلی بچس ما کارمون ...

خواهرت چند سالشه دقیقا این اتفاق برای ماهم افتاد خدا بیامرزه مادرتو خداصبرتون بده ـ خواهر من الان حالش خوبه فقط گاهی اوقات باز میاد سراغش

دوست من ۳۳ سالشه چندین سال از من بزرگتره این دوباره مثل شما پانیک میشه همراهش میرم بیمارستان شخصی که ...

شوهرم اوایل خیلی همراهی کرد دیگ خسته شده براش مهم نیست 

به منم گفتن تیمارستان بستری شم خیلی ترسیدم

توروخدا نگو من بعد فوت مادرمم خواهرم پانیک میشه دارم سعی میکنم فقط روش نمونه چون خیلی بچس ما کارمون ...

خدامادرتون بیامرزه .انشالله خوب میشه سعی کنین خیلی هواشو داشته باشین .من که خانوادم همه کار برام کردن یه مدت خوب شدم الان چنماهه روزی چنبارمیشم 

اوائل شوهرم آروم میکرد الان دیگ کلا اذیتم میکنه

شوهر منم همینه امسال میگف نباید روزت بگیری دوباره تپش قلب میگیری باورت میشه از ترسش سه روز روزه گرفتم آخریشم سحری خوردم دراز کشیدم تپش گرفتم تا هفت صب تو جام حالم حال سگ بود  ـشمام فک کنم از روزه باشه و اینکه فردا مهمون داری استرس اونو کشیدی

خدا بیامرزه مادرتون رو خیلی مواظب بچه باشید ما ک سنمون باباست تحملش رو نداریم بخدا 

سلام گلاب داری یکم بخور ب لباستم بزن مادرتو آروم صداکن بگو پشتتو ماساژ بده بعدش دراز بکش پاهاتو بزار ...

پرائول د سراتین خوردم یکم بهترم 

مامانم بیچاره میترسم بارها منو اینجوری دیده خیلی اذیتش کردم 

خواهرت چند سالشه دقیقا این اتفاق برای ماهم افتاد خدا بیامرزه مادرتو خداصبرتون بده ـ خواهر من الان حا ...

قربونت برم جمیع رفتگان 

من خواهرم دهه نودیه منم خواهرم خوب شده اما دو سه هفته پیش سراغش اومد از تپش قلب شروع میشه ب سردرد میرسه نمیتونه نفس بکشه جیغ میزنه باید سریع بیمارستان برسونمش اکسیژن بزنه بعد من ی هفته کامل بیدار میموندم تا صبح راحت بخوابه مرتب نفساشو اینا رو چک میکردم بعد بیدار می‌شد من میخوابیدم ببین طوری شده با اینکه دو سال گذشته هنوز ب صداش واکنش نشون میدم جایی نشسته باشم صدا زیاد دورم باشه صدا خواهرمو حس میکنم میپرم تو اتاق

شوهر منم همینه امسال میگف نباید روزت بگیری دوباره تپش قلب میگیری باورت میشه از ترسش سه روز روزه گرفت ...

فقط فکرای منفی همش میگم همه ما آتیش میگیریم میسوزیم یا میگم میمیریم 

اینارو تصور می‌کنم داغونم 😭

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز