2777
2789
عنوان

پانیک

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 76 پست
دارو منگم کرده بود فامیل داشت متوجه میشد زل میزدم یه جا مثل دیوونه ها ۹ تا دارو باید میخوردم مامانم ...

شما با یکی دو تا دارو مناسب هم میتونی اوکی شی .

آخه درسته مادرت دلش به حال اون وضعت سوخته ولی رنج روحی که میبری رو چکار میخوای بکنی 

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم
چیکار میکنی ؟خیلی بده داشتم شدیدا فکرای منفی میکردم خیلی منفی آتیش سوزی و مرگ

هیچی همش راه میرم اون لحظه انگار دارم میمیرم همش بیقرارم یجا نمیتونم باشم باید راه برم ازترس اینکه بهم حمله دست نده بیرون نمیرم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما با یکی دو تا دارو مناسب هم میتونی اوکی شی .آخه درسته مادرت دلش به حال اون وضعت سوخته ولی رنج روح ...

نمیدونم 

الان دوباره تپش قلب گرفتم .برم ب شوهرم التماس کنم منو ببره دکتر؟

نمیدونم الان دوباره تپش قلب گرفتم .برم ب شوهرم التماس کنم منو ببره دکتر؟

میدونم الان شاید خیلی سخت باشه شرایطت ولی سعی کن خودتو آروم کنی تا چند دقیقه بعد بهتر میشی اگه دارو خوردی

سعی کن بخوابی

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم
میترسم بمیرم

من همینم همش فکر میکنم دارم میمیرم تنگی نفس باتپش قلب شدید میگیرم تمام دست وپام گزگز میکنه ولی سعی کن اصلا بهش فک نکنی یکی کنارت باشه آرومت کنه باهاش حرف بزنی تا بهترشی

۳۲ بدبختم از وسواس فکری فکرای منفی داعم میکنم شوهرم هیچ توجهی نکرد از ترس اینکه مامانم نترسع بیدارش ...

دوست من ۳۳ سالشه چندین سال از من بزرگتره این دوباره مثل شما پانیک میشه همراهش میرم بیمارستان شخصی که پانیک میشه نیاز ب توجه داره کسی باشه ارومش کنه کمتر فکرکنه نه داد بزنی روش

من تقریبا ده ساله پانیک میشم ازاسترس وفکر زیاد میاد

توروخدا نگو من بعد فوت مادرمم خواهرم پانیک میشه دارم سعی میکنم فقط روش نمونه چون خیلی بچس ما کارمون تا اصفهان و بستری شدن کشید فهمیدن پانیکه البته متخصص مغز و اعصاب

2790
2778
2791
2779
2792