نفسم بالا نمیاد از شدت استرس و وسواس فکری شدید که دارم به نظرم پانک شدم شوهرمو بیدار کردم میدونه بعضی وقتا اینجوری میشم سابقه داشتم حالم اصلا خوب نیست دعوام کرد گفت برو بگیر بخواب لامپو خاموش کرد درم بست هیچ توجهی نکرد تمام بدنم داره میلرزه
فردا مهمون دارم مامانم اومده اینجا مونده فردا بهم کمک کنه
من دختر عزیز کرده همسایمون وسواس داره دوست و فامیل ک میدونن براش خواستگار میومد به خانواده پسره میگفتن این دختره روانیه وسواس داره هنوز که هنوز مجرد مونده و هی تعریف میکنه چه حرفایی سر دل وسواسش پشت سرش زدن
اخیبرای منم همه داشتن متوجه میشدن قرصا منگ کرده بود منو چند ساله دارم میجنگم خدا ب داد دل همه برسه م ...
ایشالله مهربون ب حق شبای عزیز خدا بهت کمک کنه من درکت میکنم دوستم همسن شماست چون قرصا گیجش میکنن بخدا قرصارو روانپزشک براش نوشته داداشش چیز بد بد بهش میگفتن خب چیکارکنه دوست من بخدا بهتر از شما نباشه خیلی زن خوب و عاقلیه اما متاسفانه دید بعضی از مردم ناآگاه خیلی بده امیدوارم روزی برسه آدم بدون تجربه حرف نزنه
نصف آلپرازولام نیمآب روی آتیشه ، موقع پانیک این قرص جواب میده فقط
من پانیک دارم رفتم دکترگفتم داروی گیج کننده نمیخام اونم گفت قرارنیست گیج بشی بهم اس سیتالوپرام بوسپیرون وپروپرانول داد برام معجزه کرد حملات من جوری بودفکرمیکردم الان میمیرم توی اون وضعیت شهادتین میخوندم بین ماجاافتاده دکتری که کم داروبده میگیم دکترخوبی نیست بنظرم شمام بروبه دکتربگوداروبهت بده گیج نشی