2777
2789
عنوان

مشاور کنکور

1622 بازدید | 15 پست

سلام 

میشه لطفا اگه کسی مشاور خوب برای رشته تجربی میشناسه بهم معرفی کنه تا الان از موسسه های مختلف خیلی مشاور داشتم ولی هیچکدوم خوب نبود🫠

خصوصیم خیلی تعریف خانم مرادی رو شنیدم ک توی اینستا پیام دادم خیلی هزینه بالایی میگرفتن و پستارو ک چک کردم هر پست زده بود مثلا بیست کامنت ولی بازش ک میکردم فقط سه تا کامنت داشت و فکر میکنم حذف میکرد کامتارو

ولی چون توی همین سایت خیلی تعریفشونو شنیدم هزینه رو میخواستم واریز کنم ولی زده بود شماره کارتی ک داده اشتباهه و وقتیم پیام دادم دیگه جواب ندادن

موسسه گلدان توی تلگرام چنل دارن اینستا نمیدونم 

البته باید با مشاور اصلی که سید مرتضی حسینی هست بگیری واقعا بی نظیره اگه باهاس پیش بری تنها کسیو که قبول دارم در زمینه مشاوره ایشونه

hate all people

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

بنظرم حضوری بگیر

من وقتی یازدهم بودم مجازی از موسسه های مختلف می‌گرفتم اما اونقدر باید و شاید خوب نبودن

یا اونقدر ازم دور بودن که تسلط انچنانی رو من نداشتن

اما مشاور حضوری گرفتم

یکم شل میکنم مامانم پیام میده بهشون که دختر من شل کرده نمیخونه

همون روز حضوری منو میخواد بازخواست میکنه چرا نمیخونی چیشده

خیلی تاثیرش از مجازی بیشتره

کلا ارتباط حضوری با مشاور ی چیز دیگست

مشاور قشنگ روت تسلط داره

بعد خودتم از قبل میری رزومه طرف رو در میاری 

خیالت راحت تره تا اونی که توی فضای مجازی میاد میگه من دانشجو فلان رشته ام رتبم فلان شده من خیلی خوبم 

حضوری دیگه قشنگ از ۲ نفر می‌پرسی دستت میاد مشاور خوبیه یا نه

بنظرم حضوری بگیرمن وقتی یازدهم بودم مجازی از موسسه های مختلف می‌گرفتم اما اونقدر باید و شاید خوب نبو ...

موافقم با نظرت ولی من حس میکنم انلاین راحت ترم برا ارتباط گرفتن ولی اگه مشاور انلاین خوب پیدا نکنم مجبورم همون حضوری برم

میشه اسم چنلشونو بهم بگین

حتما عزیزم خودم تلگراممو پاک کردم از دوستم لینک چنلشونو میگیرم واست میفرستم تا امشب

کلا سیستم کارش فرق میکنه من خودم کنکوریم از سال نهم تا خود الان دنبال مشاور بودم کلی گشتم تا ایشون مورد تاییدم بود کلا سیستم کاریش فرق می‌کنه با مشاورای دیگه حالا خودت میبینی متوجه میشی فقط امیدوارم دانش اموز قبول کنه چون دانش اموز محدودی میگیره اونم از تابستون🤦🏻‍♀️

و تاکید میکنم حتما با شخص خودش مشاوره بگیر چون مشاورای دیگه هم داره و جدیدا اضافه کردن حالا شاید اونام خوب باشن من نمیدونم 

hate all people