2777
2789
عنوان

خیلی خسته شدم از دست همسایه هامون

337 بازدید | 25 پست

یکی این همسایه ساعت ۴صبح دیوارو با دریل سوراخ میکرد 

یکی ساعت ۱۲شب تازه بارشو اورده 

یکی هم این همسایه بغل اتاقم حموم دارن و برا همین کل دیوار اتاقم نم گرفته گچچ خراب شده😔تازه دو ساله بار کردیم و رنگ زدیم اینا خواستم کاغذ دیوار بزنم گفتن افتضاح میشه

تازه این هیچ انواع حشره خرخاکی و سوسک کوچیکه و هزارپا میاد اتاقم فقط هم اتاق من اتاق اجیم اینا هیچی نیست

خیلی اعصابم خورده الان یه حشره ای دیدم خیلی عجیبه ترسیدم با عکس سرچ کردم گوگل اسمشو آورد خرخاکی و انواع بیماری میاره و ناقل طاعونه😔هوفففف اخه من چیکار کنم الان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محله های پایین شهر معمولاً اینطوری هستن درکت میکنم

چرا ربطش چیه 

ما خونمون قبلا متوسطه یعنی پایین شهر نیست ولی انگار یه چشمه ای از سوسک داشتیم الان که عوض کردیم خداروشکر راحتیم ولی اتاق من باز سوسکها ولم نمیکنن

فیلم بگیر .. دوتاشاهد هم ببر .. دهن همه شونو سرویس کن ..

وای اصلا دنبال شر نیستیم ما 

مخصوصاً بابام بهش میگم لاقل بگو‌ میگه نه 

بهش میگم با سیاست حالا نمیخواد دعوا کنی که بازهم قبول نمیکنه

همسایه ۴صبح با دریل دیوار سوراخ می‌کنه!!!بعد هیشکی هیچی نمیگه!!!کاش همسایه ما بود همون موقع میرفتم ب ...

اره بخدا خانوادمم‌ بیدار شدن ما همش نگران داداش کوچیکم بودیم بیدار بشه دیگه وا ویلا الا باید ببریمش بیرون با ماشین تا ساکت بشه 

می‌دونی همسایمون خیلی شرن ما الان نزدیک دو ساله بار کردیم توی این دوسال ۵بار شاهد دعواهاشون تو خیابون بودیم 

واسه همین بابام میگه ولش کن دنبال شر نیستیم 

وای اصلا دنبال شر نیستیم ما مخصوصاً بابام بهش میگم لاقل بگو‌ میگه نه بهش میگم با سیاست حالا نمیخواد ...

خب یه راه داری .. دیوارتونو بکنید از سمت خودتون سیمان و ایزوگام کنین وگرنه اون حشره ها آسفالتت می کنن و زندگی تونو به گند میکشن ..