catrina13 مدیر عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 3302 عنوان بگید که دروغه💔 | مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 65 پست ترامپ ورود ایرانی ها به امریکا رو ممنوع کرد؟تمام زندگیم و تلاشم و انگیزم این بود یک رور با هر چند سختی بتونم برم آمریکا حس میکنم انگیزمو ازم گرفتن دلیل زندگیم....حالم واقعا بد شد بچه ها😢 1403/12/27 | 02:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
طوش عضویت: 1403/12/26 تعداد پست: 52 من گفتم آمریکا رفتم؟برو بگیر بخواب از تایم خوابت گذشته بچه رو چه به گوشی گرفتن تو تهش با این همه عقد ... ببین چه آدمی هستی که عشقت هم ولت کرده 😂 چهحسابم کردی ۲۸ روز گذشته
catrina13 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 3302 ببین چه آدمی هستی که عشقت هم ولت کرده 😂 چهحسابم کردی ۲۸ روز گذشته حالا تو چرا اینقدر فشار میخوری؟اینقدر بیکاری بجای تمرکز رو خودت تمرکزت رو تاپیکهای بقیس خدا کمکت کنه خیلی کمبود داری
خورشیدشب۲ عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 4573 هنوز ک تصویب نشدهبعدشم زیادم حسرت نخوراروپا و امریکا هم مث چی جون میکنن مثل قدیم نیست
سفیدبرفی۲۰۰ عضویت: 1400/07/13 تعداد پست: 866 درک نمیکنم اینایی ک تو تایپک بقیه هرچی دلشون میخواد میگن من هروقت بخوان نظرم بدم قبلش کلی سبک سنگین میکنم به طرف بر نخوره نظرم مفید باشه شرايط همه سخت شده همو درک کنیم چه فضای مجازی چ واقعی سادگی خودت از هر نقابی قشنگتره!............................ 🫠🥺.نه روباه در جنگل است و نه شیطان در جهنم!کافیست به اطراف نگاه کنی️
catrina13 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 3302 درک نمیکنم اینایی ک تو تایپک بقیه هرچی دلشون میخواد میگن من هروقت بخوان نظرم بدم قبلش کلی سبک سنگین ... واقعا کاش همه مثل شما بودنذوق کسیو کور کردن اصلا خوب نیست هر چند کمبود خودشون نشون میدن
سفیدبرفی۲۰۰ عضویت: 1400/07/13 تعداد پست: 866 واقعا کاش همه مثل شما بودنذوق کسیو کور کردن اصلا خوب نیست هر چند کمبود خودشون نشون میدن قربونت عزیزم این وظیفه همه ماستآره واقعا میدونم چی میگیان شاءالله برسی به خواسته هات من وقتی شنیدم واقعا نارحت شدم با اینکه اصلا قصد رفتن به آمریکا رو ندارم چون میدونم رویای خیلی هاست سادگی خودت از هر نقابی قشنگتره!............................ 🫠🥺.نه روباه در جنگل است و نه شیطان در جهنم!کافیست به اطراف نگاه کنی️